Gå til hovedinnhold

Energiverket

Energiverket er et lavterskel aktivitetstilbud for deg som har utfordringer knyttet til psykisk helse eller rus. Vi tror på muligheter og fokuser på glede, aktivitet og fellesskap.

Om Energiverket

På Energiverket er det et stort mangfold av ulike aktiviteter. Her kan du delta i friluftsgrupper, treningstilbud, kreative aktiviteter, samtalegrupper, dramagrupper, kor og mange andre aktiviteter og kurs.   Energiverket har et tett samarbeid med Fritidsetaten øst, Mental Helse, A-larm og LPP. Vi har derfor et stort og variert aktivitetstilbud. Se aktivitetsoversikten lenger ned på denne siden for mer info.

Åpningstider

  • Mandag, onsdag og fredag kl. 10 - 14.
  • Tirsdag kl. 12 - 16.30
  • Torsdag - ulike gruppetilbud

Kafè Påfyll

I Energiverket finner du Kafè Påfyll som er åpen for alle. Her kan du kjøpe rimelig hjemmelaget mat, lese aviser, bruke datarommet og delta på åpne kulturarrangementer. Mange av deltakerne på Energiverket er med og driver kafeen.

Friluftsliv

Friluftsliv og mestring i naturen er en viktig del av tilbudet ved Energiverket. Vi har ulike friluftslivsgrupper med litt forskellig fokus og innhold.

Høyfjellsgruppa fokuserer mest på hvordan friluftsliv er over tregrensen i barmarksesongen, men vi har kentlige dagsturer i nærområdet, og årlig ukestur i Setesdalen/Hardangervidda.

Ekspedisjonsgruppa trener på hvordan vi bor i telt og forflytter oss på vinteren. Denne gruppa trener også mye i nærområdet, og er årlig på vintertur på langs over Hardangervidda. Vi bor i telt også på denne vinterturen.

Padleguppa driver vi i samarbeid med Kirkens Bymisjon ved Enter Fritid. Du får innføring i padling med kajakk, telting og mye annet som hører friluftslivet til.

Alle deltakerne i alle gruppene får god innføring og kunnskap om generelt friluftsliv. Vi fokuserer mye på kameratskap, sosial trygghet, utfordringer, mestring og glede. I naturen skal vi glede oss! Og ikke minst; naturen har en bedringseffekt på oss alle, og vi kjenner fort en tilhørighet, ro og trygghet når vi kjenner skogen lukter og hører fjellets stillhet.

Vil du vite mer om friluftslivstilbudet kontakt: jarle.foreland@kristiansand.kommune.no

 

Kontaktsenteret

Kontaktsenteret ligger i Lømslandsvei 9 og er et aktivitetstilbud med ulike aktiviteter, tilbud om transport og måltider. Dette er et tilbud til deg som trenger et strukturert og forutsigbart aktivitetstilbud. Tilbudet er åpent på mandager og onsdager. Du kan få tildelt plass etter søknad. Kontaktsenteret har tlf 38 10 33 10 / 95106245. For info om gruppetilbudet ta kontakt med Kontaktsenteret mandag og onsdag kl 10 - 14.

 

Oversikt over aktiviteter

Aktivitetsoversikt høsten 2019

 

Facebook

Facebook

Energiverket

Besøksadresse:

Tangen 11
4608 Kristiansand

Kontaktperson: Leif Roar Kalleberg

Tittel: Avdelingsleder

Telefon: 90195290

Kontaktperson: Anne Lise Eriksen Rutledal

Tittel: Koordinator

Telefon: 41494585

Forfatter: Leif Roar Kalleberg
Publisert: 19.03.2015 16:36
Sist endret: 07.10.2019 17:43

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?