Praktisk info om innbyggerappen

På denne siden finner du praktisk informasjon om hvordan du bruker Kristiansand kommunes innbygger-app (applikasjon).

Du finner også informasjon om hvordan du kan gi oss tilbakemeldinger på om det er noe du gjerne vil finne i appen, eller ting vi bør endre.

Hvordan bruke appen

Se vår informasjonsfilm her (artikkelen fortsetter lenger ned på siden):

Kategorier: Du kan velge hvilke områder du er interessert i å få pushvarsel om (dine favoritter). Dette kan du gjøre når du åpner appen første gang, eller du kan endre hvilke kategorier du ønsker å ha som favoritter.  Vi har valgt å sette kategoriene "Kristiansand kommune informerer" og "Beredskap og kriseinformasjon" som favoritt for alle brukere for å sikre at viktig informasjon når fram. 

Selvbetjening:  På selvbetjening finner du direkte tilgang til ulike skjemaer, sider og oversikter. Her kan du f.eks. søke om barnehageplass, finne skolens fridager eller finne informasjon fra Avfall Sør. I forbindelse med korona-viruset har vi også lagt inn direkte knapper til kommunens temaside om korona og Folkehelseinstituttet. 

Tilbakemeldinger Gi oss gjerne tilbakemeldinger på om det er noe du ønsker å finne i appen, ting vi bør endre eller om det er noe som ikke fungerer. Fremover kommer vi til å utvikle appen videre med nye funksjoner, kategorier og selbetjeningsknapper. Har du innspill? Send en e-post til post.kommunikasjon@kristiansand.kommune.no.

Les mer og last ned appen her:

Lanserer innbygger-app 

(i artikkelen finner du lenke til nedlasting av app i GooglePlay for Android-telefon og i App Store for Iphone.