Jeg vil komme i gang med trening

Treningstilbud

Frisklivssentralen har en rekke ulike treningstilbud som kan være til nytte for deg som trenger hjelp til å komme i gang med trening. Kontakt oss på telefon 38 07 95 55 så hjelper vi deg med å finne det tilbudet som passer best for deg.

Åpen trening 

Åpen trening er utendørstrening med fokus på styrke, kondisjon og balanse. Treningen er tilrettelagt slik at den skal passe for de aller fleste. Her kan du bare møte opp uten å melde deg på.

Treningen foregår på følgende steder/tidspunkter:

Steder og tidspunkter
Dag Klokkeslett Oppmøtested
Mandager Kl 10.15

Utenfor Frisklivssentralen, Kjøita 17, Kristiansand

Onsdager Kl 14.00

På parkeringsplassen i Høllen, Søgne

Fredager Kl 09.00

Utenfor Sygna, Nodeland

Åpen trening trener du på eget ansvar og trenger ikke godkjenning fra lege. Er du i tvil når det gjelder egen helsetilstand og trening, anbefaler vi deg å booke en helsesamtale før du eventuelt kommer på denne treningen.

Frisklivstrening

Frisklivstrening er i utgangspunktet et ventetilbud for deg som har meldt deg på Frisklivssentralens livsstilsendringskurs, men det kan også benyttes som et eget tilbud etter helsesamtale. Deltakelse her krever godkjenning av fastlege, og du må ha en helsesamtale før du starter. Målgruppa for dette tilbudet er innbyggere i yrkesfør alder.

Introduksjonskurs i styrketrening

Dersom du ønsker litt starthjelp for å komme i gang med styrketrening, er dette tilbudet for deg. Dette er et introduksjonskurs som går over 6 uker. Deltakelse krever godkjenning av fastlege. Målgruppa for dette tilbudet er innbyggere i yrkesfør alder.

Nybegynnerkurs i jogging

Vårt joggekurs er et 8-ukerskurs for deg som er i dårlig form og har lite eller ingen erfaring med jogging. Deltakelse krever godkjenning av fastlege. Målgruppa for dette tilbudet er innbyggere i yrkesfør alder.

Sterk og stødig treningsgrupper for seniorer

Frisklivssentralen har Sterk og stødig treningsgrupper for seniorer spredt rundt i hele kommunen. 

Her kan du lese mer om Sterk og stødig.