Her er vertshavnene for Tall Ships Races 2025

Kristiansand ser frem til å være vertshavn for Tall Ships Races fra 30. juli til 2. august 2025. De fire andre havnene er Le Havre, Dunkirk, Aberdeen og Esbjerg.

TSR2025 5 PORT MAP.jpg

Nå er den danske byen Esbjerg også blitt en av de fem havnene som får besøk av Tall Ships Races i 2025. 

Havnen i Esbjerg deltar for sjette gang og skal være vertskap 6.–9. august. Forrige gang de deltok var i 2022.

– Det er en glede å ønske Esbjerg velkommen til The Tall Ships Races 2025, sier kommersiell direktør for Sail Training International, Vanessa Mori. – Vi har hatt et langvarig vennskap med den danske byen siden de først arrangerte løpene i 1993. 
 

Bredt spekter av arrangementer

"Vi tror disse fem havnene sammen vil tilby spennende seilaser, et bredt spekter av arrangementer, attraksjoner og aktiviteter for mannskapene. Alt dette vil garantert gjøre denne utgaven av Tall Ships Races til en uforglemmelig opplevelse," fremkommer det av den offisielle pressemeldingen fra Tall Ships Races. 

Her kan du lese pressemeldingen i sin helhet. 

TSR20252.jpg

Kommunalsjef Marianne Tronstad leder arbeidet med å forberede og lede prosjektet i forbindelse med Tall Ships Races i Kristiansand 2025. Både hun, ordfører Jan Oddvar Skisland og Trond M. Backer, administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, er veldig fornøyd med at Kristiansand blir vertsby i 2025.  

Lenke til tidligere sak om Tall Ships Races.  

Lenke til engelsk pressemelding