Spennende kortkurs på Knuden i høstferien!

Det nærmer seg høstferie og tradisjon tro arrangerer Knuden – Kristiansand kulturskolen mange spennende kortkurs. Gjennom de ulike kursene kan man lære noe nytt, utvikle sitt talent og få nye venner! Kursene arrangeres mellom 2. - 5. oktober, i skolen høstferie.

Oversikt over kortkursene:

Lag din egen sang

Hadde det vært morsomt å lage din egen sang? Synes du det høres gøy ut å lage din helt egne melodi med tekst du selv har funnet på? Da er dette kurset midt i blinken for deg! 

 

Spille i band

Drømmer du om å spille i et band? Har du lyst å synge i en mikrofon, spille el-gitar, bass, keyboard eller trommer? Kanskje du liker veldig godt å synge eller spiller et instrument allerede? Ja, da er dette kurset for deg! Kurset er inndelt i to grupper basert på alder og krever ingen forkunnskaper

 

DSC02880.jpg

Breakdance

Liker du å danse breakdance? Har du lyst å bli kjent med andre danseglade barn? Da er dette kurset for deg! Vi skal i Knudens nye flotte danserom lære kule breakdance-moves og øve inn en tøff koreografi.

 

Breakdance og hiphop

Liker du å danse breakdance og hip hop? Har du lyst å bli kjent med andre danseglade barn? Da er dette kurset for deg! Vi skal i Knudens splitter nye danserom lære kule break og hip hop moves og øve inn en streetdance koreografi. Streetdance er en allsidig dans hvor vi henter inspirasjon fra både hiphop og breakdancing. 

 

visuell-kunst-arbeidsplass-knuden-kulturskole-foto-maxemanuelson.jpg

Dreiekurs – keramikk

Kunne du tenke deg å lage din egen keramikk kopp, skål eller vase? Da er dette kurset midt i blinken for deg!  På dette kurset lærer du det grunnleggende om hvordan forme leire på en dreieskive.

 

Modelleringskurs i leire

På dette kurset lærer du modelleringsteknikk og kan bruke fantasien til å forme det du vil. På kurset skal vi finne inspirasjon fra livet under vann - kanskje du vil lage en korallvase, en skål som ser ut som en fisk eller bli inspirert av tang og tare?

 

Kortkurs i høstferien 1080x1920 (1).png

Velkommen til gøye høstferiedager på Knuden!