Inviterer til idédugnad 8. juni om Barnas arkitekturdag

– Vi arrangerer idédugnad 8. juni og inviterer alle som ønsker å bidra til Barnas arkitekturdag  14. oktober til å melde seg på, sier Nina Malo og Gisela Urte Nilsen fra Plan og bygg i kommunen.

 

Bildet viser arealplanlegger Nina Malo og arkitekt Gisela Urte Nilsen

Nina Malo, arealplanlegger  (t.v.) og Gisela Urte Nilsen, arkitekt, tok initiativet til den første Barnas arkitekturdag i 2018. Nå gleder de seg til årets utgave av den populære dagen som i år arrangeres 14. oktober (Foto: Rando Martinsen) 

– Inviterer til idédugnad 8. juni

Da Nina Malo og Gisela Nilsen i Plan og bygg i Kristiansand kommune tok initiativet til den første Barnas arkitekturdag i 2018, hadde de både offentlige og private samarbeidspartnere med på laget. Nå er de godt i gang med planleggingen av årets arrangement, og inviterer alle som har lyst til å bidra på en idedugnad torsdag 8. juni klokken 17.00 i Rådhuskvartalet. 

– Vi gleder oss til årets Barnas arkitekturdag til høsten og håper at mange blir med og gjør dagen til en gøy dag for barn for femte år på rad. Vi setter i gang med å forberede og planlegge årets arrangement og inviterer derfor til idédugnad. Vi viser film og bilder fra tidligere Barnas arkitekturdag og snakker sammen om ideene deltakerne og vi har for årets arkitekturdag som arrangeres 14. oktober, sier Nina Malo.

– Kanskje treffer dere noen som dere kan samarbeide med? Kanskje noen allerede brenner inne med en god idé? Ellers er idedugnaden en fin måte å bli kjent med hverandre og å knytte sammen ideer til felles prosjekter, sier Gisela Urte Nilsen. 

Påmelding til idédugnaden 

Ønsker du å være med på idédugnaden 8. juni kan du sende en e-post til Gisela Nilsen. 

Hvis du ikke kan delta på idédugnaden, kan du bare ta direkte kontakt med Nina eller Gisela og fortelle om din idé.

Les mer om Barnas arkitekturdag på denne siden

Kontaktinfo

Ønsker du mer informasjon om Barnas arkitekturdag kan du kontakte:

Nina Malo, e-post: Nina.Malo@kristiansand.kommune.no

Gisela Urte Nilsen, e-post: Gisela.Nilsen@kristiansand.kommune.no

Se film om Barnas arkitekturdag

Noen bilder fra tidligere arrangementer

 

Drømmelekplass.jpgPosebyen Gyldenløves gate.jpgMarshmallowbyging.jpg