Starter Sesam-tilbud på Wilds Minne skole

Knuden Kristiansand kulturskole og Wilds Minne skole går sammen om å lansere Sesam-tilbud på den nye skolen fra høsten.

Sesam-elever viser frem sine tøydukker. Foto: Knuden

Sesam-elever viser frem sine tøydukker. Foto: Knuden

Knuden er på hele syv undervisningssteder i Kristiansand med Sesam-tilbudet, som er et tverrfaglig aktivitetstilbud for barn på 2. trinn, hvor barna får en smakebit på ulike former for uttrykk og fag fra kulturskolen. Gjennom året vil de utforske sang, rytmelek, instrumenter og musikkvideoproduksjon. I tillegg til teaterlek, dukketeaterforestilling og spennende visuelle kunstprosjekter hvorav noen stilles ut på utstilling.

— Knuden gleder seg over muligheten til å bruke de flotte nye lokalene på skolen. Tilbudet vil være tilgjengelig for 48 barn på 2. trinn, og det er også åpent å søke for barn som går på skoler i nærheten. På Sesam legger vi vekt på lek og utforskning av musikk, teater, dans og kunst sammen, forteller Birgitte Lindebø Skeie, som er fagkoordinator på Sesam.

Søknadsfrist er 1. mai, og du finner mer informasjon om tilbudet her:

Knuden – Sesam 

— Det er fantastisk at Knuden får muligheten til å bruke skolens flotte kunst- og musikklokaler på ettermiddagene, og dermed gjøre skolen til en viktig arena for barn og unge utenom skoletid. Ved å flytte undervisningen fra Lovisenlund skole til Wilds Minne, får vi tilgang til romslige musikk- og håndverkslokaler, som er perfekt egnet for Sesam og vårt tilbud, uttaler Skeie entusiastisk.

Søknadsfrist er 1. mai, og du finner mer informasjon om Sesam-tilbudet på Knudens nettsider. Foto: Knuden

— Disse lokalene er virkelig ideelle for Sesam og det vi ønsker å tilby. Vi håper nå at mange vil søke før fristen 1. mai, avslutter Skeie.

Bli Sesam-elev