Siste åpningsuke for KOMPIS denne sesongen

Søndag 12. mars har kunstisbanen KOMPIS siste åpningsdag for sesongen, så nå er det bare å skøyte i vei før banen stenger!

isbanen-torvet-storre-foto-tor-erik-schroder (1).jpg

Arkivfoto: Tor Erik Shcrøder.

For sjette året på rad har vi vært så heldige å få se både store og små hygge seg på kunstisbanen på Torvet. Ved sittebenkene grilles det pølser på bålpanner og spises nistepakker. Det er en hyggelig atmosfære med mye latter og glede.

Siste dag som banen er åpen er søndag 12. mars. Parkvesenets fagarbeidere gjør en kjempefin innsats for byens store og små skøyteglade med daglig vedlikehold gjennom hele sesongen. Parkvesenet er også anvarlige for både opp- og nedrigging av banen.

Vi håper så mange som mulig tar turen innom skøytebanen den siste åpningsuken!

Et tilbakeblikk på sesongen

Isbanen hadde åpningsfest 26. november, samtidig som julemarkedet på Torvet åpnet. Randesund Soul Children og Gaasehud stod for sang og musikk, og Kristiansand Kunstløpklubb stilte med show. Skøyte-BUA var også på plass, med mulighet for å låne gratis skøyter.

All time high

– Årets sesong ha vært «all time high» når det gjelder besøk. Det har vært mye folk på dagtid på hverdager. Skoleklasser har brukt banen som utendørs gymsal, sier arrangementskoordinator Tore Løvland fornøyd.

BUA med enklere utlån

– Det har også vært et nytt opplegg for BUAs del, hvor du bare kunne hente skøyter og legge dem tilbake etter lån, uten bruk av app. Noe svinn har det vært, men stort sett har det gått greit. Det har vært en flott sesong, oppsummer Løvland.

Vi gleder oss allerede til neste sesong!