KulturRullatorens vårprogram 2023

KulturRullatoren har nok en gang satt sammen et fargesprakende program og ønsker alle brukere velkommen til vårens kulturmeny, og håper programmet faller i smak.

Foto: Knuden

– Programmet denne våren er en nydelig potpurri av sjangre. I år har vi også prøvd å få ut litt mer 70-tallsmusikk! Dette er blitt ønsket fra flere og flere publikummere de siste årene, og vi kan med glede si at vi i år har fått til mye av dette, sier produsent for KulturRullatoren Maria Elise Thorkildsen.

Se vårens program her. 

– Mamma mia, here we go again!

– Mamma mia, nå skjer det igjen! Nå er det plutselig 2023, og hva er vel mer treffende enn dette ABBA-sitatet, sier en smilende Thorkildsen.

– Det er ikke uten grunn vi siterer ABBA, for i år har vi utfordret artistene våre til å prøve sjangre og artister fra litt nyere tid. Frykt ikke, vi skal fremdeles treffe Otto og Gerd på den grønnmalte benken og høre om en lykkelig blåveispike på stille stier, men av og til skal vi også få møte på The Highwaymen ute på veien og ABBAs dansende dronning, forklarer hun. 

– I den kalde vintertiden trenger man noe man kan varme seg på, og vi håper programmet vårt denne våren kan øke temperaturen når dere treffer artistene våre rundt omkring på sentrene. Plutselig titter vårblomstene frem, og sola varmer nok en gang i vinduskarmen. Til da håper vi dere får noen varme og gode opplevelser når vi kommer på besøk, avslutter hun. 

Kristiansand KulturRullator

Kristiansand KulturRullator er et skreddersydd kulturprogram for kommunens omsorgssentre og institusjoner som tilrettelegger kulturopplevelser for personer som ikke har mulighet til å oppsøke kulturtilbud. Ordningen driftes og utvikles av Knuden - Kristiansand kulturskole.

Mer informasjon om Kristiansand KulturRullator finner du her. 

Bilde av Maria Elise Thorkildsen som sitter med fjorårets program og sin malende katt på fanget. De begge nyter sola som skinner i vinduskarmen. Foto: Maria Elise Thorkildsen.