Knudens sommercamp 2023

Har du lyst på en kreativ og spennende sommeruke fylt av fantasi, mystikk, historier og nye vennskap? Meld deg på Knuden – Kristiansand kulturskoles sommercamp “Mysterier på øya”.

Foto: Knuden

Les mer om sommercampen og meld deg på inne på Knudens nettsider:

Knudens sommercamp 26.—30. juni

Sommercampen arrangeres i Knudens nye bygg på Silokaia, Sjølystveien 20. I år kan du velge mellom teaterkurset “Fra idé til forestilling”, visuell kunst-kurset “Mystiske skapninger” eller rollespillkurset “Dungeons and Dragons”.  

Siste dag på sommercampen blir det felles visning hvor de ulike gruppene viser frem hvilke spennende mysterier de har kost seg med i løpet av uken til de andre elevene og foresatte. Les mer om de ulike tilbudene lenger nede i saken.  

Dungeons & dragons 

Kunne du tenke deg å dra ut på eventyr i en verden full av alver, trolldom og drager? Har du kanskje hørt om Dungeons and Dragons, og hatt lyst til å prøve? Du har kanskje sett det i serien “Stranger Things” eller sett “Honor among thieves” på kino? 

Dungeons and Dragons er et rollespill, hvor man samarbeider om å fortelle en felles historie. En historie om en gruppe eventyrere og alt de opplever. Hvor historien går er opp til spillerne. Dungeons and Dragons er det mest populære bordrollespillet i verden. Etablert i 1974 og har millioner av spillere verden over. 

Det krever ingen forkunnskaper om rollespill/teater eller utstyr. Det er bare å melde seg på, møte opp og ha det moro. 

Mer informasjon og påmelding

Visuell kunst: Mystiske skapninger  

Er du glad i kreativt arbeid og liker å leve deg inn i eventyrfigurer og andre spennende vesener? På én uke skal vi lage vår egen figur og utvikle spennende karakterer ved hjelp av ulike materialer. 

Vi skal skape historier og ramme rundt figuren og prøve ut arbeid med skulptur, foto, digital tegning og animasjon. Kanskje lar vi oss inspirere av de andre gruppene på sommercampen eller spennende ting vi finner ute i naturen, og på slutten av uken viser vi frem det vi har laget til foreldre og de andre på sommercampen!   

Mer informasjon og påmelding

Teaterkurs: Fra idé til forestilling 

Er du glad i å finne på historier, leve deg inn i andre roller og opptre foran et publikum? På bare én uke skal vi lage en historie med utgangspunkt i  “Mysterier på øya”. Forestillingen vil foregå i Knudens splitter nye sal! Er det mulig å få til på bare én uke? Bli med og finn det ut! 

Vi begynner uka med å bli kjent, og så setter vi i gang med å lage en historie/fortelling sammen. Gjennom ulike teaterleker og øvelser skal vi øve på å fortelle historien for andre. Altså spille teater. Det vil være stort fokus på spilleglede og mestringsfølelse, og her blir alle inkludert. Dette kurset kommer til å gi dere en smakebit på hvordan det er å spille og lage teater. Da gjenstår det gøyeste, det blir forestilling på scenen i slutten av uka med kostyme, lys og lyd!

Foresatte inviteres til forestilling fredag 30. juni kl. 14.00. 

Mer informasjon og påmelding