Søknadsfrist på kulturskolen: Husk å søke før 1. mai

Det nærmer seg søknadsfrist for å bli elev på kulturskolen. Her får du en oversikt over kulturskolens ulike tilbud.

Knuden - Kristiansand kulturskole er den kommunale kulturskolen i Kristiansand og har over 60 ulike tilbud til barn og unge, spredt over hele kommunen.

Liker du dans, musikk, kunst eller teater? Kulturskolen har noe for akkurat deg.Her finner du digitalt søknadskjema:

Søk her

Kulturskolen Epi 2.PNG

Foto: Erik André H. Ingebrigtsen, Knuden – Kristiansand Kulturskole

Teater

Liker du å spille andre karakterer enn deg selv? Å leve deg inn i en helt annen verden? Da kan skuespill være noe for deg! Les mer om kulturskolens ulike teatertilbud her.  

Dans

Er du glad i å danse og har du lyst til å lære mer? Ved kulturskolen tilbys danseundervisning og dansekurs for barn i alle aldre. Les mer om alle kulturskolens dansetilbud her.

Film, foto og animasjon

Liker du å tegne på iPad, lage historier, modellere og fotografere eller lage egne filmer? Da kan dette kurset være noe for deg! Les om tilbudene her.  

Kor og sang

Ønsker du å lære å synge, eller utvikle deg som sanger? På kulturskolen finnes det tilbud både for deg som ønsker individuell utvikling, og de som ønsker å være en del av et kor. Les mer om kulturskolens ulike sangtilbud her. 

Musikk

Kulturskolen ønsker at den enkelte elev skal få opplæring i musikk ut fra sine egne forutsetninger, slik at eleven får et meningsfylt og stimulerende tilbud. Kulturskolen underviser i sang/kor, band, korps, musikkteknologi og de fleste typer instrumenter. Les mer om Knudens dansetilbud her. 

Visuell kunst

Er du kreativ og elsker å skape og eksperimentere? Visuell kunst er et bredt undervisningsfelt som lar deg utforske og utfolde deg innen forskjellige kunstformer. Les mer om kunsttilbudene her.   

Sesam

Sesam er et tverrfaglig aktivitetstilbud for barn på 2. trinn i Kristiansand kommune. Det er stort fokus på lek og opplevelser når vi sammen utforsker blant annet musikk, teater, dans og kunst. Les mer om Sesam her. 

Talentutvikling

For elever som ønsker «noe mer» tilbyr kulturskolen talent- og fordypningstilbud innen teater, musikk og musikal. Dette er viktige satsingsområder for kulturskolen. Les om kulturskolens talentutviklingstilbud her. 

Søknadsfristen er 1. mai! Gå til Knuden og trykk “bli elev” for å finne digitalt søknadsskjema.