Seniormesse 2022

Nå kan du bli inspirert til en aktiv, innholdsrik og spennende pensjonisttilværelse! Kom på seniormesse i Rådhuskvartalet i Kristiansand den 27. oktober fra klokka 14.00 - 18.00.

Seniormesse1.jpeg

Folk samlet seg i atriet i Rådhuskvartalet for å høre interessante foredrag og la seg underholde. Bildet er fra seniormessa i 2019. I år er det din tur til å komme! Foto: Kristiansand kommune.

Avdelingsleder for Aktiv senior Merete G. Tholin gleder seg!

-Vi vil styrke seniorenes mulighet til å ivareta egen helse, trivsel og livskvalitet. Det gjør vi ved å vise frem mangfoldet og mulighetene seniorlivet i Kristiansand tilbyr, sier Tholin. 

Du får også mulighet til å få influensavaksine og hørselstest. Se mer nedenfor.  

På messa vil 36 utstillere spre ulike kunnskap og informasjon. Private aktører, frivillige organisasjoner og kommunale tilbud vil gjøre seg synlige sammen med tilbydere av forebyggende tjenester.   

Les hele programmet med alle utstillerne her. 


-Vi vil inspirere og engasjere, og dette skal være en attraktiv møteplass for både innbyggere og utstillere, sier Tholin. 

Hovedmålgruppe er seniorer i Kristiansand kommune.  

-Vi vil ha besøk fra hele kommunen, sier Tholin og oppfordrer de som kan til å reise kollektivt, gå eller sykle.  

Vaksine- og hørselstilbud 

  • Årets influensavaksine. Den får du i underetasjen i møterommene og Henriette Bie Lorentzen og Anna Jakobsen. NB! Det koster 300 kroner, og du må betale med kort.  
  • Hørselstest. Underetasjen i møterom, Antonette Braarvig. 
     


Hvis du vil være med helt fra begynnelsen, kommer du til åpningen klokka 14.00. Den står Espen Saga, leder i helseutvalget for.  

Andre som gjør seg gjeldende under messa er folkehelsedirektør i Agder Vegard Nilsen, smittevernoverlege Priscilla Hilton i Kristiansand kommune og forsker Hilde Lohne Seiler fra Universitetet i Agder.  

Det blir også miniforedrag fra Aktiv senior, Rask psykisk helsehjelp hg Frisklivssentralen.  Musikalsk innslag fra Asbjørn Arntsen og Maria Elise Thorkildsen. 

Kontakt for media: 

Avdelingsleder for Aktiv senior  
Merete G.Tholin 
975 95 438