Folksomme temamøter med frivillige organisasjoner

25.–26. oktober stilte mange frivillige organisasjoner opp på temamøter! Tematikken var klima og miljø i frivilligheten, og informasjon om modernisert digital løsning for å søke tilskuddsordninger.

Foto: Frivillighetsenheten i Kristiansand kommune

Bystyresalen var tirsdag 25. oktober fylt opp med over 70 deltakere som var med på temamøte. Etter litt pizza og kaffe i foajeen, var det Miljøenheten som presenterte sitt innlegg om klima og miljø i frivilligheten. I etterkant var det flere innspill og spørsmål fra publikum, som var tydelig engasjert i tematikken.

Modernisert digital løsning for noen tilskuddsordninger

Senere på dagen var det den nye digitale løsningen for noen tilskuddsordninger som stod på tapetet. Kristiansand kommune har i samarbeid med Egde arbeidet frem en modernisert digital løsning for å søke tilskudd. Her var det også stor interesse og engasjement blant publikum. 

Foto: Frivillighetsenheten i Kristiansand kommune

Stort engasjement på Nodeland bibliotek  

Onsdag 26. oktober avholdt vi temamøte på Nodeland bibliotek hvor det var opp mot 40 deltakere. Her ble det også servert pizza før møtet satte i gang. Innholdet i møtet var det samme som dagen før, og engasjementet var vel så stort på Nodeland som i Bystyresalen. Både innspill og spørsmål førte til interessante og viktige diskusjoner.  

Foto: Frivillighetsenheten i Kristiansand kommune

Innspill til fremtidige møter

Tusen takk til alle som var med på å gjøre møtene så hyggelige og interessante! Vi gleder oss til flere møter fremover.

Hvis noen frivillige organisasjoner har innspill til tema for fremtidige møter, send oss gjerne en e-post til frivillighet@kristiansand.kommune.no

Foto: Frivillighetsenheten i Kristiansand kommune