Bli med på årets TV-aksjon!

Søndag 23. oktober går TV-aksjonen 2022 til Leger Uten Grenser og DNDis arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

– Vi håper at hele kommunen blir med og at alle i lokalmiljøet har lyst til å bidra til årets aksjon, sier TV-aksjonens kommunekomite.

Bilde av TV-aksjonens kommunekomite. Foto: Kristiansand kommune

Slik kan du bidra

For privatpersoner er det hovedsakelig på selve TV-aksjonsdagen man kan bli bøssebærer og/eller gi bidrag. Registrer deg som bøssebærer på blimed.no.

Blimed.no

Organisasjoner, næringslivsaktører og andre bidragsytere kan velge å gi før aksjonsdagen. Det kan man gjøre ved å registrere beløpene sine på TV-aksjonens giversider og få en faktura tilsendt, eller ved å bruke Spleis for å starte egne innsamlinger. 

QR kode Blimed.no1024_2.jpg

Scann QR-koden for å enkelt registrere deg som bøssebærer til TV-aksjonen 2022.

En time av din tid

– I dag har jeg en utfordring til deg som vil gjøre en forskjell i mange menneskers liv. Vil du gi en time av din tid til å bli bøssebærer på TV-aksjonen 23. oktober? Tusen takk for hjelpen, sier varaordfører Erik Rostoft.

imagenetex.png

Varaordfører Erik Rostoft oppfordrer innbyggerne til å melde seg som bøssebærer på årets TV-aksjon. Foto: Kristiansand kommune

Les mer her.