Bli med i bildekonkurransen vår

Sammen med Midt-Agder friluftsråd og Bedriftsidretten sparker vi i gang sommerferien med en bildekonkurranse på Instagram.

Ordfører Jan Oddvar Skisland på Torvet med et lite utrag av premiene. 

Gjentar suksessen 

Vi gjentar suksessen fra påska i år og påska i fjor med en utvidet konkurranse nå i juli og starten av august. Det var over 400 som deltok i bildekonkurransen i påska på Instagram. 

Vi har hele 25 premier å dele ut. Det vil si at det vil bli 5 heldige vinnere hver uke i 5 uker fremover. 

Gratis aktivitetssenter for hele familien

Sommeraktivitetssenteret ved Vaffelbua ved Kyrtjønn har åpent hver uke fra 5. juli til 6. august (tirsdag -lørdag kl. 11.00-17.00). På senteret kan du blant annet låne SUP-brett og kano, spille frisbeegolf og gå på slakk line eller ta en runde i orienteringsløypen. I tillegg kan familier låne et tretelt og tilbringe natta i skogen ved Vaffelbua.

Les mer om tilbudet på nettsiden: www.midt-agderfriluft.no/sommeraktivitetsenter

Prøv telltur.no

Er du glad i å gå på tur og ønsker inspirasjon til nye turmål? Da kan TellTur være noe for deg.

På telltur.no kan innbyggerne finne over 150 turmål i Kristiansand kommune. De som ønsker å registrere turene kan laste ned appen ‘Norgeskart Friluftsliv’. Midt-Agder Friluftsråd har også en konkurranse i kommunen, der de har plukket ut 30 turmål. Går du 10 av disse (barn 5) frem til 31.10 er du med i trekning av flott premier. Les mer om TellTur her: www.midt-agderfriluft.no/tur-aktivitet/telltur

Test ut 10 på topp

Ti på topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i god fysisk form. Gjennom å registrere turene på nettsiden vår eller i Ti På topp-appen, håper vi å gi deg en ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes i regionen.

De fleste turene ligger i flotte områder med gode muligheter for å forlenge turen og/eller å ta en annen løype. Gjør gjerne det- bare husk at løypa vi beskriver i Ti på Topp har en grei parkeringsmulighet og er godt forklart i appen. Om du ikke har bil kan de fleste turmål nås ved hjelp av kollektivtrafikk. Vi anbefaler å benytte appen "AKT reise" for å finne beste reiseveg kollektivt fra der du befinner deg. Sjekk ut nettsiden "her"

Bli med i konkurransen vår

For å delta i konkurransen må du gå inn på vår Instagram-konto og følge instruksene under konkurransebildet. Instagram innlegget finner du "her".