Bli med på Åpen dag på kulturskolen

Lørdag 29. oktober inviterer Knuden til Åpen dag med masse gratis aktiviteter, konserter og forestillinger for barn og unge!

Foto: Knuden

Knuden – Kristiansand kulturskole feirer byens nye fantastiske bygg på Silokaia med en rekke gratis aktiviteter, forestillinger, konserter, konkurranser og opplevelser. Her kan du blant annet synge med på konsert med rockebandet Plopp, prøve kostymer, se på kunstutstilling, lære Knuden-dansen, spille på instrumenter, få ansiktsmaling, lage noe fint og se på teatershow. Alle som kommer på festen er med på lotteriet og kan vinne kule premier!

Se hele programmet for Åpen dag ved å trykke på den blå knappen under:

Åpen dag

Parade

Lørdagen starter med en parade fra Slottet øverst i Markens. Her er det oppmøte klokken 11.00 før paraden vil gå gjennom Markens og til det nye kulturskolebygget klokken 12.00. Vågsbygd skolekorps er med for å skape liv og røre gjennom hele paraden. Elever fra visuell kunst og sesam viser frem sine selvlagde vimpler, masker og kjepphester. Paraden er åpen for alle som ønsker å delta. Så her er det bare å hive seg med, både som deltaker og tilskuer! 

Gratis aktiviteter og arrangementer

Fra klokken 12.00 får alle muligheten til å få en smakebit av hva kulturskolen har å tilby av ulike kunst og kulturtilbud. Det blir mulighet for å delta på ulike kunstverksteder, animasjonsverksted, lære Knuden-dansen, prøve instrumenter og kostymer. I tillegg blir det blant annet aktivitetsløype, ansiktsmaling og et gratis lotteri!

Norges kuleste rockeband for barn, Plopp, kommer også til Åpen dag og vil holde to konserter klokken 13.00 og 14.30. Det blir også improteatershow klokken 14.00.

Hele programmet for Åpen dag kan du se her:

Åpen dag

Foto: Knuden