Vågsbygd kultursenter

Her finner du lokaler til selskap, fest, trening, dans, svømming, kurs, konferanse, konsert, forestilling og møter.

Om lokalet

vagsbygd-kultursenter-fasade.jpg

Vågsbygd kultursenter .

Vågsbygd kultursenter ligger vegg i vegg med Vågsbygd Amfisenter. Wifi er tilgjengelig i lokalet. Bruk KK-GJEST.

Vågsbygd kultursenter har også bibliotek.

Covid-19 informasjon

Leietaker står som ansvarlig arrangør og plikter å forholde seg til og følge de til enhver tid gjeldende retningslinjer, råd og tiltak om smittevern grunnet koronaepidemien som kommer fra Regjeringen og Folkehelseinstituttet. 

Oppdatert informasjon finner man her:

Temaside koronavirus FHI:

Temaside koronavirus Regjeringen

Temaside koronavirus Kristiansand kommune

 

Aula

Lokalet er godt egnet til selskap, dans, kurs og konferanser, konserter og forestillinger og rommer inntil 400 mennesker. I koronatider må antall personer justeres iht gjeldene regler og retningslinjer.

Kroodden

Kroodden brukes som klasserom på dagtid. På ettermiddager og i helger leies lokalet ut, og kan brukes både til møter, kurs og mindre selskaper. Lokalet kan deles i to med skillevegg ved behov. Lokalet er på 54 m². Rommet kan romme inntil 40 personer. I koronatider må antall personer justeres iht gjeldende regler og retningslinjer.

Sumatra

Sumatra brukes som klasserom på dagtid. På ettermiddager og i helger leies lokalet ut, og kan brukes både til møter, kurs og mindre selskaper. Lokalet har fastmontert prosjektor, et lite lydanlegg og tavle.  Lokalet er på 90 m², og kan romme inntil 70 personer. I koronatider må antall personer justeres iht gjeldende regler og retningslinjer. 

Lokalet har direkte adgang til kjøkken.

Trenger du større plass har rommet dobbel dør inn til Kroodden, og disse to lokalene kan leies sammen.

Madeira

Madeira brukes som klasserom på dagtid. På ettermiddager og i helger leies lokalet ut, og kan brukes både til møter, kurs og mindre selskaper. Lokalet har fastmontert prosjektor og tavle. Lokalet er på 77 m² og har en kapasitet på 60 personer ved å sette stolene i rader. I koronatider må antall personer justeres iht gjeldende regler og retningslinjer.

Gymsal

Gymsalen brukes av skoler på dagtid og er tilgjengelig for andre på ettermiddag og kveldstid. Den kan også leies lørdager og søndager fra 13.00 til 18.00. Gymsalen kan deles i to med en skillevegg. Begge salene har basket-bane, volleyballnett, ribbevegger og fotball/innebandymål.

Svømmehall

Svømmehallen vår er 12,5 meter lang, og 11,5 meter bred. Det må være minimum 2 svømmedyktige voksne tilstede ved bading. Svømmehallen må bestilles minimum 1 uke på forhånd.

Kjoshallen

Det er en del søyler i lokalet, samt en vegg med speiler. Lokalet egner seg derfor til treninger uten bruk av ball.

Kjøkken

I 3.etg. finnes et stort kjøkken med utstyr for opptil 250 personer. Det er tillatt med matlaging. Vi har combidamper og steamer, varmeskap m.m. Kjøkkenet leies som et tilleggsrom hvis man f.eks. skal ha selskap, fest eller lignende i et av de andre rommene. Du kan leie hele kjøkkenet hvis du skal lage mat til mange personer, eller du kan leie halve kjøkkenet hvis du har catering og kan dele rommet med andre. 

Bursdagspakke

Vi har bursdagspakker til feiring av barnebursdager. Denne inkluderer en time gymsal, en time svømmehall og en time til bespisning. Kjøkken er ikke inkludert, men kan leies i tillegg. Alternativt kan man få inn en hybelkomfyr til varming av pølser.

Leiepriser

Leiepriser

Prinsipper for utleie og utlån av bygg, lokaler og anlegg

Leievilkår

Leievilkår

Utleiekalender og søknad om leie

Leietaker må være over 25 år, og alle søknader må sendes elektronisk.

Sjekk utleiekalender

Søk om leie

Skjenkebevilling

Dersom du skal ha alkohol på arrangementet ditt, trenger du skjenkebevilling. Mer informasjon og søknadsskjema finner du her:

Søknad om skjenkebevilling

Bildegalleri

Sumatra.JPG

Aula fest.JPGAula 1.jpgsvømmehall.jpg

KONTAKTINFO

Vågsbygd kultursenter
Kirsten Flagstads vei 30-32
4621 Kristiansand

Tlf. 958 29 533

E-post

Vågsbygd kultursenter

Besøksadresse:

Kirsten Flagstads vei 30
4621 Kristiansand S

Postadresse:

Postboks 417 Lund
4604 Kristiansand S

Telefon: 38 00 74 60