Sygna kultursenter – ombygging

Songdalen ungdomsskoles gamle gymsal skal ombygges til kulturhus. Kulturhusets navn blir Sygna. Navnet er hentet fra elva som renner igjennom tidligere Songdalen kommune

FERDIG PROSJEKT

Startdato:  01.07.2020
Sluttdato:  15.10.2021
Kostnadsramme: 62 millIONER KRONER

Sygna kultursenter foto Tor Helge Svendsen.jpg

Sygna kultursenter. Foto: Tor Helge Svendsen 

Bygget består av to etasjer og en kjeller på til sammen 2085 kvadratmeter.

Kjeller består av fire øvingsrom med plass til 10 personer per akustiske øvingsrom. I tillegg er det flere lagerrom som skal benyttes til lagring av utstyr og effekter.

Første etasje har en kultursal med plass til 250 personer, samt fellesområde med plass til ytterligere 100 mennesker. Kultursalen har en stor scene med godt teknisk utstyr tilpasset konserter og konferanser.

Backstage har et område med flere omkledningsrom, sminkebåser og pauserom.

Serveringsdisk og anretning er i tilknytning til fellesområdet og kan benyttes av publikum.

Andre etasje inneholder et stort konferanserom med plass til 86 personer. Videre er det en øvingssal på 135 m², innredet med speil og danseparkett. Her er også store fellesarealer med sittegrupper og sosiale soner. 

Sygna kulturhus

Her kan du lese mer om kulturhuset Sygna

 

Besøksadresse:

Songdalsvegen 53
4645 Nodeland
<p>Sygna kultursenter er et nyrenovert og moderne kulturbygg som ligger vegg i vegg med innbyggertorget og biblioteket p&aring; Nodeland.&nbsp;Her kan du leie lokaler til &oslash;ving, dans, konserter, forestillinger, m&oslash;ter, konferanser og andre arrangementer.</p>