Gå til hovedinnhold

Krisesenter

Det er krisesenter for kvinner og for menn på adskilte steder i Kristiansand. Det er et eget tilbud til kvinner i aktiv rus. Tilbudene dekker flere kommuner på Agder. Se kommuner som dekkes nedenfor.

Ring Vest-Agder Krisesenter

Kvinner: 38 10 22 00

Kvinner i aktiv rus: 38 10 22 00

Menn: 913 66 524

Krisesenterets egne nettsider

Postadresse:
Postboks 434
4664 Kristiansand

Hvem får hjelp

Vest-Agder Krisesenter har tilbud til kvinner og menn og deres barn. Tilbudene retter seg mot mennesker som er utsatt for vold, eller trusler om vold, fra mennesker i nær relasjon.

Volden kan være både fysisk og psykisk. Dette omfatter også seksuell vold, overgrep og voldtekt. Volden og truslene kan være mellom nåværende og tidligere partnere eller kjærester, eller mellom andre familiemedlemmer som søsken, foreldre og barn.

Taushetsplikt

Vi har taushetsplikt, og personer som tar kontakt kan være anonyme. Tjenesten er tilgjengelig døgnet rundt hele året. Vi tilbyr samtale på telefon, samtale ved oppmøte og botilbud. Brukere kan selv ta kontakt direkte på telefon. Tjenesten er gratis. 

Kommuner som dekkes

Audnedal, Birkenes, Bygland, Bykle, Evje og Hornnes, Farsund, Flekkefjord, Hægebostad, Iveland, Kvinesdal, Lillesand, Lindesnes, Lyngdal, Mandal, Marnardal, Sirdal, Songdalen, Søgne, Valle, Vennesla, og Åseral.

Forfatter: Børge Røssaak Nilsen
Publisert: 03.03.2015 16:15
Sist endret: 21.12.2016 14:38

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?