BUA

BUA Kristiansand låner ut gratis sports- og friluftsutstyr. BUA står for Barn - Unge - Aktivitet. BUA Kristiansand er tilknyttet den landsomfattende ideelle organisasjonen BUA. Vi har BUA for privatpersoner og BUA for skoler, lag og organisasjoner. Lånetiden er ei uke og det er gratis for alle å låne.

 

BUA Sør arena

På hjemmesiden til BUA Kristiansand kan du finne kontaktinformasjon, låneregler, hvilket utstyr som er tilgjengelig og åpningstider. Her kan du også lage din egen brukerprofil. Dette må du gjøre før du låner for første gang. Vi praktiserer drop-in, det betyr at du må komme til oss på Sør arena og hente utstyr. Vi har masse utstyr, men tider som vinterferie og påske kan det mest populære utstyret bli utlånt. 

Åpningstider:

Januar-april: mandag, onsdag og torsdag kl. 16-21

April-desember: mandag og torsdag kl. 17-20

Her finner du hjemmesiden til BUA Kristiansand: BUA Sør arena

BUA for skoler, lag og organisasjoner

BUA Kristiansand Kartheia er en utlånsordning av sport - og friluftsutstyr for skoler, lag og organisasjoner. Vi låner ut alt fra ski, soveposer, telt og turklær til frisbeegolf og kanoer. Vi har også spennende aktivitetsutstyr til bruk på skoleavslutninger og aktivitetsdager. 

Vi ønsker å prioritere grupper fra grunnskolen eller grupper som på andre måter ansees for å være prioritert. Send en e-post i forkant.

Her finner du hjemmesiden til BUA grupper:

BUA grupper

Sosiale medier

Følg oss gjerne for informasjon på Facebook og Instagram (bua_kristiansand).

Innsamling av brukt utstyr

Innsamling av brukt utstyr Vi tar gjerne imot brukt utstyr som ikke er utdatert eller i stykker. Vi setter pris på om utstyret som skal doneres leveres direkte til BUA. Vi har fått mye bra, og setter stor pris på dette.

 

Kontaktinformasjon

BUA sentralbord tlf. 902 70 288
(Besvares kun i åpningstidene)
E-post

BUA leder 
Torbjørn Nilsen
E-post

BUA

Besøksadresse:

Stadionveien 1
4613 Kristiansand
<h3 class="">Bes&oslash;ksadresse</h3> <p>Sparebanken S&oslash;r Arena, <br />Stadionveien 21,<br />4632 Kristiansand</p>