Kjøkken- og servicetjenester

Om oss

Storkjøkken Bråvann

Kjøkkenservice er eid av Kristiansand kommune og har ansvar for å lage og levere mat til sykehjem, kafeteriarer og eldre hjemmeboende. 

Vi har et stort kjøkken i Vågsbygd med dyktige kokker som tilbereder tradisjonelle retter av de beste råvarer. 

Koronasituasjonen

Kafeteriaene er stengt.

Les mer om endringer i helse og omsorgstjenester som følge av koronasituasjonen. 

Informasjonen på denne nettsiden siden kan inneholde feil. Det er ikke sikkert informasjonen gjenspeiler tilbudet som blir gitt under koronasituasjonen.

Kafeteria
  • Kongens senter

Adresse: Kongesgata 41, 4610 Kristiansand. 

Telefon: 482 94 011

Åpningstider: kl 9-15 man-fre.

  • Valhalla kafeteria

Adresse: Valhalla helsesenter, Marviksveien 20.

Telefon: 482 37 930

Åpningstid: kl 8-15 hverdager, kl 9-14.30 lørdager og søndager.

  • Vågsbygdtunet kafeteria

Adresse: Camilla Colletsvei 2, 4624 Kristiansand

Telefon: 941 70 207 

Åpningstider: kl 9-15 man-fre.

  • Kjøkken/kafeteria Søgne

Adresse: Kleplandsveien 15, 46240 Søgne

Telefon: 38 05 57 71

Åpningstider: kl 10-14 man-fre.

  • Kjøkken/kafeteria Songdalen

Adresse: Songdalsveien 60, 4645 Kristiansand

Telefon: 907 50 299

Åpningstider: kl 10-14 man-fre.

Ernæring

Klinisk ernæringsfysiolog Thomas Gordeladze har i to år jobbet med en kartlegging innenfor feltet kosthold og ernæring.

Prosjektet startet oktober 2014 og ble avsluttet i oktober 2016.

Prosjektrapport

Thomas er nå ansatt i Kjøkkenservice og jobber blant annet sammen med personalet på omsorgssentrene med ulike utfordringer innen kosthold og ernæring. Han har også et tett samarbeid med Utviklingssenteret for sykehjem og hjemmetjenester USHT hvor han har ansvar for basisopplæringen innen kosthold og ernæring.

Matombringing

Hvem kan få tjenesten

Disse kriteriene må være oppfylt:

  • Eldre eller funsjonshjemmede bosatt i Kristiansand.
  • Du må ha et vedtak om ytelser fra kommunen eller NAV, for eksempel hjemmehjelp eller omsorgsbolig
  • Fysiske eller psykiske utfordringer som gjør det vanskelig å ordne seg mat selv

Praktiske opplysninger
  • Levering og utkjøring:

       Middag leveres for en hel uke på en fast dag.

       Utkjøringsdager

Det er viktig å oppgi riktig adresse, og kunden må sørge for at de er hjemme.  Kunden må være tilstede ved levering eller sørge for noen tar imot maten. Kunden må sørge for at inngangsdør og ringeklokke er merket med korrekt navn.

  • Bestilling: Du kan sende oss en epost eller ringe oss på sentralbordet 38 00 09 70. Vi forventer at bestillingene er levert inn minst en uke i forveien slik at vi kan levere det som du ønske.

        Alternativ for bestilling av middag:

  1. Velg et fast antall middager i uken og vi leverer etter vår oppsatte meny.
  2. Velg middagene dine ut i fra meny
  • Avbestilling og endring kan du ringe sentralbordet/ eller send en epost.
  • Frister: Avbestilling av leveranse er senest klokka 14:00 dagen før avtalt levering.   Ved en sen avbestilling vil man bli fakturert for antall middager på leveringsdagen.

Spesialmat:

Vi sørger for å tilpasse og tilrettelege mat etter kundens ulike behov.  

Vi tilbyr moste og malte middager til dem som har problemer med å tygge. 

Laktosefri, glutenfri og saltfattig mat for dem som har ulike matintoleranse. 

Spesialmat, vegetar og halal eller ulike kombinasjoner av dietter kan også bestilles hos oss.

Betaling og priser

Du vil bli fakturert etter hver måned for de middagene du fikk levert forgående måned.

PRISER

Farsemat: kr 60/-

Kjøtt og fisk: kr 70/-

Risgrøt: kr 35/-

Lapskaus: kr 55/-                        

Dessert eller suppe: kr 15/-

Bestillingsmenyer

Uke 27 Uke 28  Uke 29  Uke 30  Uke 31  

Uke 32  Uke 33  Uke 34

Infomasjonsfilmer

Kjøkkenservice

Mat på sykehjem

Mat til hjemmeboende

 

Kontakt info