Gå til hovedinnhold

Kommuneplanens handlingsdel

Økonomi

Økonomi

I hele perioden har økonomisektoren økt satsing på innkjøpstjenesten. Det innebærer mer kapasitet på konkurranser, tilrettelegging for innovative anskaffelser og mer juridisk kompetanse.

Oppvekst

Oppvekst

Rådmannen foreslår at alle grunnskolene skal ha nettbrett eller pc til alle elevene i løpet av 2021. Det første nye utstyret skal være på plass til de første elevene til skolestart høsten 2018.

Helse- og sosial

Helse- og sosial

Satsingen på velferdsteknologi skyter fart og snart vil mange brukere merke fordelene satsingene gir. Teknologi vil bidra til fortsatt gode tjenester for brukerne og frihet til å leve sine egne liv.

Kultur

Kultur

Gimlehallen har i over 40 år vært en hovedarena for håndball, KIF, konserter og kulturarrangementer. Flere tiår med høyt aktivitetsnivå har satt spor, så frem mot 2021 videreføres en total rehabilitering av hallen.

Teknisk

Teknisk

-Teknisk sektor jobber for en kompakt byutvikling i en grønn innovasjonsby, sier fv: Parkeringssjef Raymond Solaas, teknisk direktør Ragnar Evensen, parksjef Aase M. Hørsdal og byingeniør Terje Lilletvedt.

Organisasjon

Organisasjon

Digitalisering av tjenester, flere ansatte i heltidsstillinger og mye ressurser inn i kommunesammenslåingsprosessen er noe av det organisasjonssektoren har fokus på fremover.

Utfordringsbilde for Kristiansand

Utfordringsbilde for Kristiansand

Utfordringsbilde beskriver dagens hovedutfordringer for Kristiansand og danner bakgrunn for kommunens årlige budsjett og handlingsprogram. Eksempler på tema er klimaendringer, levekår og arealbruk.

Si din mening

Si din mening

Du har sjansen til å si din mening om budsjettforslaget fram til 12. november. Alle innkomne svar overleveres til ordfører og varaordfører og distribueres til gruppelederne i de politiske partiene.

Vedlegg

Vedlegg

Her finner du hoveddokument og alle vedlegg: barnehagebehovsplan, betalingssatser, investeringsbudsjett, tilskudd, oppfølging av planstrategi og annen informasjon.

Forslag til budsjett og handlingsprogram 2018-2021

Innledning

Årets budsjett og handlingsprogram ble lagt fram for bystyret 25. oktober. Handlingsprogrammet beskriver hva kommunen skal gjøre de neste fire årene.

Les mer...

Forfatter: Thore Granheim
Publisert: 11.12.2017 08:27
Sist endret: 11.12.2017 08:28

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?