Gå til hovedinnhold

Byggedagen 2019

Byggedagen

Byggedagen arrangeres i år for 23. gang. Dette er en viktig møteplass der den lokale bygg- og anleggsbransjen kan møte politikere, offentlige byggherrer og administrasjon.

Fjorårets Byggedag ga et innblikk i de forestående samferdselsprosjektene i regionen, hvordan vi skal bo og hvordan skal vi møte kravene og intensjonene om fortetting og miljø. I år vil vi tilby engasjerte bidragsytere som hver for seg vil presentere planer og tanker omkring K3- hva nå?! Ellers har bransjen sitt de ville ha sagt. Dagen avsluttes med utdeling av byggeprisen og hvem får den i år?

Påmelding

Deltakere: Eiendomsutviklere, advokater, entreprenører, byggmestre, konsulenter, arkitekter, fagfolk i offentlig virksomhet, politikere og andre med innflytelse og gjøremål innenfor planlegging og utbygging i Kristiansandsområdet.

Mål: Byggedagen skal bidra til å styrke vårt felles lokale miljø faglig og sosialt gjennom foredrag, formelle og uformelle drøftinger, samtaler og kontakt. Målet er bedre samarbeid og kvalitet på det vi alle steller med.

Program

Påmelding  (OBS! Bindende innen fredag 1. november 2019)

Tidspunkt: Mandag 4. november 2019 kl. 8:30 – 14:30

Sted: Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Pris: Kr. 1.250,-. Faktureres i etterkant

Arrangør: KRISTIANSAND BYGGEFORUM – Et samarbeidsorgan mellom bygg- og anleggsbransjen og Kristiansand kommune for drøfting av felles problemstillinger som planlegging, prosjektering, utbygging m.m.

Forfatter: Thore Granheim
Publisert: 17.09.2019 13:13
Sist endret: 24.09.2019 08:06

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?