Gå til hovedinnhold

Byggedagen 2016

Byggedagen arrangeres i år for 20. gang. Dette er en viktig møteplass der den lokale bygg- og anleggsbransjen kan møte politikere, offentlige byggherrer og administrasjon.Fjorårets byggedag handlet om de store skiftene. Årets Byggedag vil utdype noen av temaene, men vi skal også få et innblikk i de forestående samferdselsprosjektene i regionen. Hvordan vi skal bo og hvordan skal vi møte kravene og intensjonene om fortetting og miljø, vil være spørsmål vi skal berøre gjennom dagen. Vi vil tilby engasjerte og visjonære bidragsytere som hver for seg vil presentere aktuelle prosjekter. Ellers har bransjen sitt de ville ha sagt. Dagen avsluttes med utdeling av byggeprisen og hvem får den i år?

Påmelding

Deltakere: Eiendomsutviklere, advokater, entreprenører, byggmestre, konsulenter, arkitekter, fagfolk i offentlig virksomhet, politikere og andre med innflytelse og gjøremål innenfor planlegging og utbygging i Kristiansandsområdet.

Mål: Byggedagen skal bidra til å styrke vårt felles lokale miljø faglig og sosialt gjennom foredrag, formelle og uformelle drøftinger, samtaler og kontakt. Målet er bedre samarbeid og kvalitet på det vi alle steller med.

Påmelding  (OBS! Bindende innen torsdag 03.11.16)

Tidspunkt: Mandag 07.11.2016, kl. 9.00 – 14:45

Sted: Clarion hotel Ernst, Rådhusgata 2

Pris: Kr. 1.250,-. Betalingen skjer ved bankgiro som sendes ut etter arrangementet.

Arrangør: KRISTIANSAND BYGGEFORUM – Et samarbeidsorgan mellom bygg- og anleggsbransjen og Kristiansand kommune for drøfting av felles problemstillinger som planlegging, prosjektering, utbygging m.m.

Program

Clarion hotel Ernst, Kristiansand

08:30 - Registrering og litt ”maulemad”

09:00 - Velkommen v/ Harald Furre, Ordfører Kristiansand kommune

09:15 - Hvordan planlegge og gjennomføre veiutbygging raskere og til lavere kostnad? v/ Ingrid Dahl Hovland, Adm. dir. Nye Veier AS

09:45 - Arkitektur på materialenes premisser v/Einar Jarmund, Partner Jarmund/Vigsnæs AS Arkitekter MNAL

10:30 - Industrialisering av byggeprosesser – materialvalg sett i et klimaperspektiv v/ Block Berge Bygg AS og Arkitektfirmaet Helen & Hard. Finansparken er Sparebank 1 SR Bank sitt nye hovedkvarter på Bjergsted i Stavanger. Nybrottsarbeid på hele 22.000 m2 fordelt på syv etasjer i massivtre.

11:00 – Pause

11:15 - Bransjen mener v/Petter Blomkvist, Entreprenørforeningen Bygg- og anlegg, Cecilie Bjerke Skjømming Arkitektforeningen, Lasse Grødum Rådgivende Ingeniørers Forening

11:45 - Bymiljøavtaler og andre «pakker» Skrått blikk på klima- og miljødebatten i Kristiansand v/ Vidar Udjus

12:15 - LUNSJ

13:00 - Norwegian Wood, Siriskjær – Urban sjøfront i Stavanger v/ Nanna Flintholm, Partner og leder av AART Architects, Aarhus

13:45 - Kommunens halvtime – et innblikk i pågående saker v/Plan og bygningssjef Venke Moe

14:00 - Årets Byggepris 2016 v/Jury og juryformann Stian Storbukås, leder av by- og miljøutvalget

14:45 - Avslutning

Ordstyrer og møteleder: Erik Dale

Forfatter: Zoran Teofilovic
Publisert: 26.10.2015 14:21
Sist endret: 24.08.2017 12:29

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?