Gå til hovedinnhold

Møt saksbehandleren på servicetorvet

Servicetorvet er en hektisk arbeidsplass. Ved en kontorpult langs vinduene mot Tollbodgata finner vi Margrethe Nygård i tålmodig telefonsamtale med en kar som lurer på om han behøver å søke om tillatelse til å bygge en liten garasje på tomta si.

Hva er dine arbeidsoppgaver?

Margrethe Nygård- Her på Servicetorvet er jeg kundebehandler når det gjelder byggesaker. Folk som trenger veiledning kommer gjerne innom på Servicetorvet. I tillegg svarer jeg kundene på telefon, mail og chat. For å kunne gi god og korrekt informasjon må jeg til enhver tid være oppdatert på plan- og bygningsloven og andre lover og regler som handler om byggesaker.

Hvilke prosjekter jobber du med?

- Jeg jobber med hele spekteret av byggesaker, men har ingen spesielle prosjekter. Her håndterer jeg henvendelser som gjelder alt inne teknisk sektor: park, vann og avløp, bygging av garasjer, påbygging og så videre.

Hvorfor søkte du jobb i Kristiansand kommune?

- Jeg søkte jobb her på grunn av nedbemanningen i oljebransjen. Jeg jobbet i MHWirth, tidligere Aker Solutions, og ganske plutselig var det nedgangstider i den bransjen. Annonsen hvor det ble søkt etter ingeniør, en person med teknisk bakgrunn, fanget interessen min.

Hva gjør jobben din meningsfull?

- Jobben her på Servicetorvet er personlig utviklende og utfordrende. Her møter jeg mange forskjellige mennesker med mange forskjellige behov. Det kan være ganske hektisk i perioder. Det er fint å kunne gi hjelp til innbyggerne! Jeg synes det er fint å kunne hjelpe med det de trenger hjelp til! Det gir også en god følelse av mestring når folk går herfra og følger at jeg har hjulpet dem med det de trengte hjelp til.

Hva er det beste med jobben?

- Det beste med jobben er arbeidsmiljøet. Jeg trives her sammen med mine gode kolleger. Så er det fint at jeg kan jobbe med saker hvor jeg får brukt utdannelsen min, det synes jeg er viktig. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag!

Forfatter: Bjørn Amundsen
Publisert: 19.09.2016 13:02
Sist endret: 19.09.2016 13:10

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?