Gå til hovedinnhold

Møt koordinatoren på servicetorvet

– Det å kunne hjelpe andre syntes jeg er meningsfullt. Her på servicetorvet hjelper vi til med spørsmål fra både publikum, turister og ansatte, sier teamkoordinator Hege Sønsteby.

Hege Sønsteby

Hege Sønsteby. Foto: Svein Tybakken

Hva er dine arbeidsoppgaver? 

– Jeg jobber som team-koordinator i servicetorvets vertsfunksjon. Vi er sentralt plassert i Rådhuskvartalet på torvet, og står til tjeneste med informasjon og svarer på spørsmål fra publikum. 

Vi er også Kristiansands nye turistkontor, noe som innebærer stort trykk i sommer månedene. 

Andre oppgaver vi har er å betjene kurs og møteromsavdelingen. Vi tar imot brukerne  og passer på at alt fungerer som det skal. Ellers betjener vi også kommunens hovedsentralbord. 

Hvilke prosjekter jobber du med?

– Nå som turistsesongen er over for i år, går vi direkte over til å jobbe med neste års sesong. Det er mye som skal forberedes, mange avtaler som skal inngås, mye som skal planlegges.

Hvorfor søkte du jobb i Kristiansand kommune?

– Jeg har jobbet på kemnerkontoret i 14 år. Da det ble organisasjonsendringer og det ble bestemt at vi skulle flytte inn i nytt rådhus i februar 2014, fikk jeg tilbud om å søke meg inn i ønsket team. 

Jeg valgte vertsfunksjonen for å prøve noe nytt. 

Her fikk jeg anledning til å være med på å bygge opp en helt ny arbeidsplass. Det har vært utrolig spennende og lærerikt! Jeg har mange varierte arbeidsoppgaver og treffer mange hyggelige mennesker hver dag. Jeg liker at det skjer noe rundt meg hele tiden og kunne aldri ha jobbet alene på et kontor. 

Hva gjør jobben din meningsfull? 

– Det å kunne hjelpe andre syntes jeg er meningsfullt. Her i servicetorvet hjelper vi til med spørsmål fra både publikum, turister og ansatte. Det er viktig å holde seg oppdatert på alt som skjer i kommunen slik at vi kan svare på alle henvendelsene. 

Hva er det beste med jobben? 

– Det beste med jobben min er allsidigheten, og at jeg treffer nye flotte mennesker hele tiden. Jeg liker godt å snakke med turistene som er her på ferie. De har mye spennende å fortelle. Ellers har jeg veldig flotte og dyktige kolleger, og jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. 

Forfatter: Bjørn Amundsen
Publisert: 12.02.2015 11:56
Sist endret: 30.03.2015 13:48

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?