Gå til hovedinnhold

Møt kommunikasjonsrådgiveren

Marte Krogstad begynte som kommunikasjonsrådgiver i Kristiansand kommune i august 2015. Hun kommer fra Porsgrunn og har vært bosatt i Kristiansand siden 2008. Hun har tidligere arbeidet som kommunikasjonsrådgiver ved Sørlandet sykehus HF. Marte Krogstad har mastergrad i samfunnskommunikasjon ved Universitetet i Agder.

Hva er dine arbeidsoppgaver?

 Kommunikasjonsrådgiver Marte Krogstad  Foto: Svein Tybakken– I kommunikasjonsenheten jobber jeg med intern- og ekstern kommunikasjon. Det innebærer produksjon av redaksjonelt innhold, kommunikasjonsrådgivning, publisering på sosiale medier, digitalisering av tjenester, holde kurs og utarbeiding av strategiplaner. Fotografering er også en stor del av jobben, og jeg tar bilder til nyhetssaker, nettsider og kampanjer.

Hvilke prosjekter jobber du med?

– Jeg jobber med ulike typer prosjekter som blant annet strukturering av internett- og intranettsider, å etablere kommunen på sosiale medier samt revidering av brosjyremateriell. For øyeblikket holder jeg også på med et digitaliseringsprosjekt som omhandler digital postkasse.

Hvorfor søkte du jobb i Kristiansand kommune?

– Jeg søkte denne jobben fordi den inneholdt alt jeg så etter i en kommunikasjonsstilling. Variasjonen mellom strategisk og operativ kommunikasjonsarbeid syns jeg er veldig spennende, og jeg elsker å jobbe med mennesker. Denne jobben tilbød begge deler, så jeg visste umiddelbart at dette var stillingen for meg.

Hva gjør jobben din meningsfull?

– Jeg har alltid vært glad i å skrive, og i denne jobben får jeg muligheten til å informere innbyggere og ansatte om det som skjer i kommunen. Til tider kan det være veldig hektisk, og læringskurven er bratt, men jeg liker å utfordre meg selv og det er gøy å få jobbe i et dynamisk miljø.

Hva er det beste med jobben?

– Det beste med jobben er at jeg får brukt min faglige kompetanse samtidig som at jeg stadig lærer nye ting. Rammen rundt det hele er et fantastisk og inkluderende arbeidsmiljø, og jeg gleder meg til å gå på jobben hver dag.

Forfatter: Bjørn Amundsen
Publisert: 15.09.2016 14:57
Sist endret: 19.09.2016 12:55

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?