Gå til hovedinnhold

Møt hjemmesykepleieren

Thea Grøvle Thorkildsen jobber i hjemmesykepleien. I Kristiansand har hun jobbet siden sommeren 2016, men før det hadde hun en tilsvarende stilling i Asker kommune i to år. I 2016 var hun ferdigutdannet sykepleier fra København.

Hva er dine arbeidsoppgaver?

Thea Grøvle Thorkildsen– Denne jobben er veldig selvstendig. Vi gir hjelp til medisinering, stell av sår, personlig hygiene og ernæring i eget hjem til de som har behov for det. Vi yter tjenester døgnkontinuerlig til syke, eldre, nyutskrevne sykehuspasienter, funksjonshemmede og psykiatriske pasienter. Det er veldig varierte oppgaver, med fokus på pleie, omsorg og nødvendig helsehjelp.

Hvorfor søkte du jobb i hjemmesykepleien?

– Jeg søkte jobb i hjemmesykepleien fordi det er en givende jobb, jeg føler at jeg utretter noe viktig. Her får jeg brukt den kompetansen jeg har samtidig som jeg stadig lærer nye ting av kollegene mine. Ingen dag er lik og det er spennende at arbeidsdagen varierer såpass mye.

Hva gjør jobben meningsfull?

– Arbeidet er både spennende og meningsfullt. Det er fint å oppleve at man har en jobb hvor man gjør en forskjell. Jeg treffer mange hyggelige brukere og pårørende og jeg jobber sammen med dyktige og greie kolleger. Jeg gleder meg til å komme på jobb.

Hva er det beste med jobben din?

– Det beste med jobben min er at ingen dager er like. Det er et veldig godt arbeidsmiljø og så setter jeg pris på at det legges til rette for faglig utvikling. Her er det stor grad av variasjon og utfordringer – og så får vi jo ofte høre at brukerne setter pris på det vi gjør, det er en fin ting.

Forfatter: Bjørn Amundsen
Publisert: 01.11.2016 14:41
Sist endret: 01.11.2016 14:46

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?