Gå til hovedinnhold

Tilbud til ansatte

Kristiansand kommune har et variert aktivitetstilbud til sine ansatte. Kommunen har også gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Aktivitetsutvalget; fra venstre Inge Fossdal, Thor Petter Hamre, Åse Førland Velle, Alf Gurandsrud, Bjørg Tveiten, Hanne Karin Nilsen og Gro Worren. Bjarne Lauvås var ikke tilstedeAktiviteter og bedriftsidrett

Vi ønsker oss aktive medarbeidere og aktivitetsutvalget jobber for å motivere de ansatte til å delta på fysiske aktiviteter. Sammen med bedriftsidrettslaget og Folkehelse Kristiansand tilbyr de et bredt spekter av aktiviteter.

Du kan velge mellom curling, dans, fotball, fjellturer, golf, håndball, løpegruppe, skyting, spinning, stavgang, volleyball, pilates og yoga. Du får også rabatt på flere av treningssentrene i Kristiansand.

Bedriftsidrettslaget har ei fjellturgruppe som arrangerer turer vår og høst. På høsten arrangeres det ballturnering, hvor arbeidsplassene konkurrerer om heder og ære.

Aromaterapi

Kommunen tilbyr aromaterapi til redusert pris til sine ansatte. Aromaterapimassasje er først og fremst forebyggende, og gir avspenning i nakke og rygg. Men dersom du har plager, lover terapeutene å ta i skikkelig for å kna opp ømme og stive muskler.

Bedriftskunstforening

Er du interessert i kunst? Da frister det kanskje å bli medlem i Kristiansand kommunale bedriftskunstforening. De kjøper hvert år inn kunstverk, som henges opp i kommunens lokaler. Kunstverkene fordeles til medlemmene ved en årlig trekning, og som medlem er du garantert gevinst hvert tredje år.

Forsikringer

Kommunen har gode forsikringsordninger for sine ansatte

  • Gruppelivsforsikring
  • Yrkesskadeforsikring
  • Frivillig fritidsulykkeforsikring
  • Tjenestereiseforsikring

Pensjon

Som ansatt i kommunen er du medlem i Kristiansand kommunale pensjonskasse (KKP). Lærerne og sykepleierne har sine egne pensjonskasser, henholdsvis Statens pensjonskasse og KLP.

Tjenestepensjon fra pensjonskassene, kombinert med folketrygd, gir deg en av Norges beste pensjonsordninger.

  • alderspensjon
  • avtalefestet pensjon (AFP)
  • uførepensjon

Du kan også søke om gunstige lån til egen bolig eller fritidsbolig.

Forfatter: Lars Erik Johnsen
Publisert: 12.02.2015 11:15
Sist endret: 27.06.2019 15:35

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?