Organisering

Fellesnemnda har vedtatt at sammenslåingsprosessen skal organiseres som et program med flere administrative og politiske prosjekter.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Mange prosjekter

Prosjektene er inndelt i to hovedkategorier – politiske og administrative  samarbeidsprosjekter. Prosjektene får hvert sitt mandat, og hvert prosjekt har en styringsgruppe og egen prosjektleder.

Organisasjonskart

Klikk på bildet for å se organisasjonskartet.

Programstyre

Organisasjonsdirektør i Kristiansand kommune, Eva Berglund Åsland, er engasjert av fellesnemnda som midlertidig programleder før ny rådmann/programleder for sammenslåingsprosessen er på plass. Programleder har administrativ ledelse av prosessen. Programleder og rådmennene i de tre kommunene utgjør et administrativt programstyre. 

Programsekretariatet

Det er etablert et programsekretariat som bistår programleder  med koordinering og gjennomføring. Sekretariatet består av rådgiver Anne Aunevik, trainee Preben Rosseland Nilsen, rådgiver Kjell Langenes, rådgiver Ingrid Skaim (innkjøp) og kommunikasjonsansvarlig Kristin Wallem Timenes.

Programsekretariatet og prosjektlederne har kontorer i Dronningens gate 23, 5. etasje, samme bygg som kjøpesenteret Sandens.

Forfatter: ST
Publisert: 26.09.2017 21:49
Sist endret: 24.11.2017 08:51
/external/ssp/prod/scripts.js