Vil få frem brukerstemmen

Brukerrådet i helse og mestring hadde sin første samling 19. september. De skal delta i arbeidet med utvikling av tjenester innen helse og omsorg og bruke sin kompetanse inn i prosjektet.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Fra venstre: Oddbjørn Kleivane, seniorråd Kristiansand, Brede Skaalerun kommunaldirektør helse og mestring nye Kristiansand, Solveig Nordkvist, fellesrådet Songdalen, Marianne S. Reinsnes, rådet for funksjonshemmede Søgne, Elisabeth Engemyr, prosjektleder, Grete C. Hansen, seniorråd Kristiansand. Bjørn Nilsen, eldrerådet i Søgne og Charlotte Wesenberg, rådet for funksjonshemmede i Kristiansand var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Kommunaldirektør for helse og mestring, Brede Skaalerud, påpekte hvor viktig det er at brukerstemmen blir hørt.

– Dere vet best hvor skoen trykker, sa Brede. – Dere besitter unik kompetanse som vi trenger for å bygge gode helsetjenester i ny kommune.

Gode ambassadører

På spørsmål om hvilke forventninger prosjektet har til brukerrådet svarer prosjektleder i helse og mestring, Elisabeth Engemyr følgende:

­­­– For oss i prosjektet er dette en gylden anledning til å få frem brukerstemmen. I tillegg er vi opptatt av forankring i organisasjonen. Deltakerne i brukerrådet gav uttrykk for at de ønsker å være gode ambassadører og vi håper at de vil gi oss konkrete innspill på hvordan vi kan tenke nytt i nye Kristiansand.

Forfatter: Kristin Wallem Timenes
Publisert: 20.09.2018 14:49