Vil bevare «smådriftsfordeler» og skape engasjement

Glenn O. Austegard er prosjektleder for prosjektet miljø, byutvikling og teknisk. Han har fokus på å sikre medvirkning fra alle parter og vil gjerne ha hjelp fra engasjerte medarbeidere.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Prosjektleder for miljø, byutvikling og teknisk, Glenn O. Austegard.

Glenn kommer fra en stilling som leder for arealenheten i Søgne Kommune. Tidligere har han blant annet jobbet ni år i parkvesenet i Kristiansand. Nå er han prosjektleder i prosjektet som jobber med å få på plass alle strukturer og oppgaver til direktørområdet miljø, byutvikling og teknisk.

Å være prosjektleder for et så omfattende prosjekt synes Glenn er interessant. – Det er spennende å treffe og jobbe sammen med mange flinke og engasjerte mennesker, sier han, og fortsetter: – Jeg tror det mest utfordrende er å sikre god medvirkning og innflytelse fra de små kommunene

Fo å bøte på dette, har prosjektet før sommeren blant annet hatt informasjonsmøter for de ansatte i teknisk sektor i Søgne, Songdalen og Kristiansand. Det er viktig for prosjektet at alle meninger får komme frem.

Ønsker engasjerte ansatte

Det blir også behov for at ansatte deltar i arbeidsgrupper og delprosjekter for å gjennomføre de ulike oppgavene. Etter hvert som delprosjektene kommer til behandling vil prosjektrådet diskutere og foreslå kandidater til delprosjektene. – Hvis noen kjenner at de har et stort engasjement for å delta i et delprosjekt er det bare å kontakte meg, sier Glenn.

Etter en travel vår, følger en like travel høst, med fokus på å sette i gang flere delprosjekter. Prosjektet miljø, byutvikling og teknisk er allerede i gang med å jobbe med to delprosjekter som gjelder gebyrer og matrikkel. Til høsten vil det komme flere på blant annet eiendomsskatt og prinsipper for utleieboliger, og noe innen digitalisering og valg av programvare. – Ellers tror jeg mye av fokuset de neste månedene vil være på å ansette på ledernivå to og tre, samt organisering av sektoren.

– Men akkurat nå gleder jeg meg mest til å ha ferie, smiler Glenn og rusler ut i sola til en velfortjent sommerferie.

Forfatter: Elin Osnes Strand
Publisert: 25.07.2018 08:43