Vi har oppjustert nettsidene til nye Kristiansand

Vi har gjort noen små justeringer på utseendet til nettsidene til nye Kristiansand, og vi håper endringene faller i smak hos deg som bruker siden.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Øverst i menyen har vi lagt inn et nedtellings-ur som teller dager frem til 1.1.2020, datoen når vi blir en ny storkommune. Til høyre for antall dager har vi lagt inn en «hamburgermeny». Denne gir deg lett tilgang til oversikt over de andre elementene på siden, som for eksempel informasjon om prosjektene, møter og offentlig journal og informasjon for ansatte.

Skjermbilde som viser hamburgermenyen på nettsidene til nye Kristiansand

Vi har løftet nyhetsfeltet lenger opp på siden (AKTUELT). Informasjon om prosjektene, møter og offentlig journal osv. kan du komme til ved å ‘scrolle’ lenger ned på siden, eller ved å klikke på hamburgermenyen øverst på siden.

Oppdatert statuspresentasjon lett tilgjengelig for alle

Øverst på siden «For Ansatte» finner du nå en oppdatert PowerPoint-presentasjon som viser status i programmet nye Kristiansand. Denne vil vi oppdatere jevnlig, og vi håper du finner informasjonen nyttig og relevant. Det ligger også forklarende tekst i notatfeltet på mange av lysbildene.

Skjermbilde fra siden For Ansatte som viser lenke til oppdatert presentasjon fra programmet nye Kristiansand

Hjelp oss å bli bedre!

Håper endringene faller i smak. Skulle du finne noe gruff på siden er det bare å ta kontakt via mailadressen som står nederst på siden: post@nyekristiansand.no

Forfatter: Kristin Wallem Timenes
Publisert: 23.04.2018 16:38