Heidy Døsvik ansatt som prosjektleder/NAV-leder i nye Kristiansand

12. juni ble Heidy Døsvik ansatt som prosjektleder/NAV-leder i nye Kristiansand. Hun jobber i dag som virksomhetsleder ved NAV i Kristiansand kommune og vil tiltre i sin nye stilling 1. september.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Heidy Døsvik blir ny leder for NAV i nye Kristiansand kommune

–  Denne jobben er jeg sikker på blir både gøy, spennende og krevende. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Heidy og legger til at godt samarbeid og solid innsats er elementer som skal drive arbeidet framover.  –  Det er dyktige folk jeg vil spille på lag med når vi nå skal starte oppbyggingen og deretter etablere et nytt NAV-kontor i nye Kristiansand. Jeg gleder meg.

Nye NAV vil bestå av tidligere NAV Kristiansand, NAV Søgne og NAV Songdalen. Heidy vil fungere som prosjektleder for delprosjektet NAV i nye Kristiansand og blir NAV-leder i den nye kommunen fra 01.01.2020.

Bred erfaring

Heidy har bakgrunn som sosionom med videreutdanning innen psykisk helsearbeid. Hun har omfattende erfaring fra en rekke ledende stillinger innen det offentlige, inkludert lang fartstid som virksomhetsleder, enhetsleder og avdelingsleder i NAV i Kristiansand kommune. 

– Vi er fornøyde med å ha fått på plass en dyktig kvinne i en spennende og utfordrende stilling, understreker Camilla Dunsæd, prosjektrådmann for nye Kristiansand. 

En viktig oppgave for Heidy frem til 1.1.2020 vil bli å etablere og organisere nye NAV Kristiansand i samarbeid med en bredt sammensatt arbeidsgruppe fra de tre kommunene.

– Jeg er glad på Heidys vegne for at hun nå skal bli prosjektleder og ta fatt på den viktige oppgaven med å bygge NAV Kristiansand i den nye kommunen, sier Viggo Hannås, direktør i NAV Vest-Agder.

Forfatter: Kristin Wallem Timenes
Publisert: 14.06.2018 10:03