En unik mulighet til nye, digitale løsninger

Nina Hauge er prosjektleder for virksomhetsstyring, økonomi og eierskap i nye Kristiansand. Hun brenner for gode, digitale og effektive løsninger som gir høy kvalitet og gleder seg til å jobbe videre med dette i 2018.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Nina Hauge, prosjektleder for virksomhetsstyring, økonomi og eierskap.

Siden 2009 har Nina Hauge vært ansatt i Kristiansand Kommune som fagansvarlig  for økonomisystemet. Hun synes det er mye som er både spennende og utfordrende med å være prosjektleder.

 – Det er gøy å få lov til å være med å forme den nye kommunen, men også utfordrende at det er en jobb som ikke er gjort før, og derfor mye som er nytt og mange veier som må gås opp.

Nina forklarer at det er mye som skal avklares fremover som gjelder IKT-systemene for økonomi i nye Kristiansand.

 – Vi har nå en unik mulighet til å bygge opp en del på nytt og samtidig dra nytte av mange års erfaring. Da kan vi ta med oss det som fungerer godt og velge bort det som ikke har fungert fullt så godt. Vi har et veldig godt grunnlag å bygge på, som passer til en digital og fremtidsrettet kommune.

Kommet godt i gang

I vår har prosjektet hatt fokus på å få gjort ferdig den såkalte «bruttolista». Dette er en opplisting av alle delprosjekt som må igangsettes innenfor Virksomhetsstyring, økonomi og eierskap. Deretter har de utarbeidet mandat og nedsatt arbeidsgrupper for delprosjektene som hadde oppstart innen våren 2018.

Delprosjektene som er startet opp er eierskap, harmonisering av gebyr og egenbetaling, kontoplan, koordinering av innkjøpsavtaler, valg av pensjonsleverandør, ERP-løsning og skyggebudsjett. Det er i tillegg mange flere delprosjekter som blir startet opp til høsten eller i 2019. Med andre ord er det mer enn nok å holde på med fremover for økonomiprosjektet.

Forfatter: Elin Osnes Strand
Publisert: 23.07.2018 09:20