Bli med å finne nye Kristiansands identitet

Dette er historisk. 1. januar 2020 lanseres en ny kommune – og da vil vi også ikle oss ny drakt. Men før arbeidet med identitet og visuell profil kan starte vil vi vite hva folk som bor i den nye kommunen mener er viktig å legge til grunn for arbeidet.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Vi ønsker å finne det som definerer og identifiserer den nye kommunen. Det vi samler inn skal blant annet brukes til å utarbeide en ny grafisk profil som skal representere hele det nye Kristiansand. Vi er på jakt etter hva som gjør folk stolte over stedet de kommer fra, hvordan stedet best kan beskrives og hva som finnes av lokale kjennetegn i bygninger eller naturformasjoner.

Velg det tidspunktet/stedet som passer deg best:

  • Tirsdag 26. februar klokka 18-20 i amfiet i Kristiansand kommunes lokaler i Rådhuskvartalet (Rådhusgata 18).
  • Onsdag 27. februar klokka 18-20 i kommunestyresalen i Søgne Rådhus


Ordførere og kulturdirektør deltar

På møtet i Kristiansand deltar ordfører Harald Furre og påtroppende kulturdirektør Torbjørn Urfjell som to av den nye kommunens ledere. På møtet i Søgne deltar ordfører Astrid Hilde og ordfører Johnny Greibesland, i tillegg til Urfjell.

Historisk bakteppe

Historiker Jan Henrik Munksgaard forteller historien om dagens kommunevåpen i Søgne og Songdalen samt historien om Kristiansands bysegl fra 1641, som har blitt Kristiansands byvåpen og som også skal være det i nye Kristiansand.

Vi håper du vil være med på å gi innspill om hva som definerer oss historisk, i nåtida og i framtida.

Enkel servering (pizza og mineralvann)

Av praktiske årsaker trenger vi å vite antall deltakere. Påmelding innen onsdag 27. februar kl. 1700 til kristin.wallem.timenes@kristiansand.kommune.no

Forfatter: Kristin Wallem Timenes
Publisert: 13.02.2019 07:52