Øvingslokaler, lydstudio og danserom

Ved mange av våre fritidsklubber finnes det rom som kan brukes i åpningstid, og leies.

Øvingslokaler

Hellemyr flerbrukshus

Godt rom med aldrende backline bestående av gitarforsterker, bassforsterker og sanganlegg. Mulighet for å ta med egen backline. Kan brukes gratis i åpningstiden til fritidsklubben. For bruk utenom åpningstid, kontakt fritidsleder Simen Høgdal Pedersen på e-post eller telefon 46 91 02 13.

Bandrom på Hellemyr flerbrukshus 1

Bandrom på Hellemyr flerbrukshus 2

Bandrom på Hellemyr flerbrukshus 3

Randesund bydelshus

To øvingslokaler står klare til bruk. For bruk utenfor åpningstid, kontakt Fritidsleder Nikolai Eklund på e-post eller på telefon 99 16 81 63.

Slettheia grendehus

Det er ledige tider i bandrommet på Slettheia. Rommet er utstyrt med sanganlegg, forsterkere, og trommer. Ta med stikker, gitar, bass, kabel og mikk, og sett i gang. I fritidsklubbens åpningstider er det også mulig å være i bandrom sammen med bandinstruktør. For bruk utenfor åpningstid, kontakt fritidsleder Tone Solbakken på e-post eller telefon 97 79 69 67.

Bandrom på Slettheia grendehus 1

Bandrom på Slettheia grendehus 2

Bandrom på Slettheia grendehus 3

Tinnheia fritidssenter

Øvingslokalet på Tinnheia kan brukes gratis i fritidsklubbens åpningstid. Rommet er utstyrt med trommer, bassforsterker, gitarforsterkere og sanganlegg. Det kan også brukes utenfor klubbens åpningstid. Ta kontakt med Fritidsleder Simen Høgdal Pedersen på e-post eller telefon 46 91 02 13 for avtale. 

Bandrom på Tinnheia fritidssenter 1

Bandrom på Tinnheia fritidssenter 2

Torridal fritidsklubb

På mandager kan du bruke øvingslokalet gratis i fritidsklubbens åpningstid. Du kan også bruke det utenfor klubbens åpningstid. Ta kontakt med Fritidsleder Anne R. Martinsson på e-post eller telefon 47 61 84 09.

Voie grendehus

I bandkonteineren på Voie kan du øve i behagelige omgivelser. Rommet er utstyrt med sanganlegg, bass- og gitarforsterkere og trommer. Rommet kan brukes gratis i fritidsklubbens åpningstid. Vi har ledige tider. For bruk utenfor klubbens åpningstid kan du kontakte Fritidsleder Cecilie M. Upsahl på e-post eller telefon 47 81 48 08.

Lydstudio

Slettheia grendehus

Ungdom fra 8. trinn og oppover kan få være i lydstudio på Slettheia sammen med tekniker ved å avtale tid med Fritidsleder Tone Solbakken på e-post eller telefon 97 79 69 67.

Lydstudio på Slettheia grendehus 1

Lydstudio på Slettheia grendehus 2

Tinnheia fritidssenter

Lydstudio på Tinnheia er lagt opp slik at det skal være enkelt å lage musikk, og gjøre opptak. Studio brukes mest til hip-hop, men det er mulig å gjøre bandopptak også. Kontrollrom og innspillingsrom er adskilt. Studio har en iMac, seksten innlinjer i lydkort, Neumann og Røde vokalmikrofoner, bandpakke med dynamiske- og kondensatormikrofoner og MIDI-keyboard. Installert software er Logic Pro X.

På torsdager mellom 16.00 og 18.00 er det gratis studiotid med tekniker for ungdommer fra 8. trinn til 18 år. For bruk på egen hånd, eller studiotid, kontakt Fritidsleder Simen Høgdal Pedersen på e-post eller telefon 46 91 02 13.

Lydstudio på Tinnheia fritidssenter 1

Lydstudio på Tinnheia fritidssenter 2

Lydstudio på Tinnheia fritidssenter 3

Voie grendehus

Lydstudio i Voie ligger i bandkonteineren på utsiden av selve grendehuset. Det er et lite separert kontrollrom, og et stort innspillingsrom/øvingslokale. Studio har iMac, åttekanalers lydkort, sE Electronics vokalmikrofon med reflection filter, bandpakke med dynamiske og kondensatormikrofoner og MIDI-keyboard. Installert software er Logic Pro 9.

På tirsdager kan du bruke studio gratis med tekniker. For leie kan du kontakte Fritidsleder Cecilie M. Upsahl på e-post eller telefon 47 81 48 08.

Danserom

Hellemyr flerbrukshus

Flott rom på 45 m² med helspeil, bom og ribbevegg. Kan brukes gratis i fritidsklubbens åpningstid. For bruk utenfor åpningstid, kontakt fritidsleder Simen Høgdal Pedersen på e-post eller telefon 46 91 02 13.

Danserom på Hellemyr flerbrukshus 1

Danserom på Hellemyr flerbrukshus 1

Danserom på Hellemyr flerbrukshus 3

Randesund bydelshus

Det er gratis å bruke dansestudioet i Randesund. Er du interessert, kan du få egen nøkkel og egne treningstider. Ta kontakt med Fritidsleder Nikolai Eklund på e-post eller telefon 99 16 81 63.

Tinnheia fritidssenter

Storsalen på Tinnheia fritidssenter er utstyrt med stort speil, og kan brukes til danseøving. Kontakt fritidsleder Simen Høgdal Pedersen på e-post eller telefon 46 91 02 13 for avtale. 

Vilkår for bruk av lokalene utenfor åpningstid

Barn og unge har prioritet i våre lokaler, men voksne kan få bruke lokalene der det er kapasitet. 

Bruk av lokalene er gratis, men vi tar betalt for bruk av utstyret som står i lokalene. Prisene er differensiert på alder. 

Under 18: 750 kroner i halvåret. 
18-20: 1000 kroner i halvåret.
Over 20: 1500 kroner i halvåret.