Natteravn

Natteravnene er en gruppe voksne kvinner og menn, som på frivillig basis vandrer gatelangs i sentrum av byer og tettsteder i helgene for å skape trygghet og trivsel og virke forebyggende på vold og kriminalitet. Hovedmålgruppe er unge under 18 år.

Frivillige

Natteravntjenesten i Kristiansand drives av natteravnkomiteen, opprettet av bystyret og bestående av frivillige representanter for samarbeidspartnere og brukere, samt politikere og fagetater. Natteravnene er på vandring hver lørdagsnatt mellom kl 23.00 og 03.00.

Bli natteravn

Irene Kaspersen er koordinator for Natteravnene i Kristiansand kommune.

Irene Kaspersen er koordinator for Natteravnene i Kristiansand kommune.

Irene Kaspersen er koordinator for Natteravnene i Kristiansand kommune.Natteravnene trenger flere som vil være med å gjøre det tryggere på byen i helgene. Ordningen skjer i samarbeid mellom politiet, hotellene og kommunen. Er du tenåringsforelder, vil natteravntjeneste være en fin anledning for deg til innsikt i det som skjer på byens gater om lørdagsnettene.

Vil du bli natteravn kan du også kontakte kontakte fagkonsulent Irene Kaspersen i kultur og innbyggerdialog på telefon 930 87 924 eller Send e-post til Natteravnene i Kristiansand

Øvrig kontakt og påmelding: Send e-post til Natteravnene i Kristiansand

Natteravnene i Kristiansand – NiK: Telefon eller SMS til 906 00 159

Les mer om Natteravnene (pdf)

Følg Natteravnene i Kristiansand på Facebook