Gå til hovedinnhold

Kulturlokaler

Fritidsklubbene har kulturlokaler som kan brukes i åpningstid, eller leies til privat bruk.

Lydstudio

 Slettheia grendehus

Vi har et nytt, og flott lydstudio på Slettheia grendehus. Ungdom fra 8. trinn og oppover kan avtale tid med lydtekniker ved å kontakte Fritidsleder Tone Solbakken på epost eller telefon 97 79 69 67.

Studio Slettheia grendehus 1Studio Slettheia grendehus 2

Tinnheia fritidssenter

Lydstudio på Tinnheia er lagt opp slik at det skal være enkelt å lage musikk, og gjøre opptak. Studio brukes mest til hip-hop, men det er mulig å gjøre bandopptak også. Kontrollrom og inspillingsrom er adskilt. Studio har en iMac, seksten innlinjer i lydkort, Neumann og Røde vokalmikrofoner, bandpakke med dynamiske- og kondensatromikrofoner og MIDI-keyboard. Installert software er Logic Pro X. 

På torsdager mellom 16.00 og 18.00 er det gratis studiotid med tekniker for ungdommer fra 8. trinn til 18 år. For leie, eller studiotid, kontakt Fritidsleder Simen Høgdal Pedersen på epost eller telefon 46 91 02 13.

Studio Tinnheia fritidsklubb 1Studio Tinnheia fritidsklubb 2Studio Tinnheia fritidsklubb 3

Voie grendehus

Lydstudio på Voie ligger i bandcontaineren på utsiden av selve grendehuset. Det er et lite separert kontrollrom, og et stort inspillingsrom/øvingslokale. Studio har iMac, åttekanalers lydkort, sE Electronics vokalmikrofon med reflection filter, bandpakke med dynamiske og kondensatormikrofoner og MIDI-keyboard. Installert software er Logic Pro 9. 

På tirsdager kan du bruke studio gratis med tekniker. For leie kan du kontakte Fritidsleder Cecilie M. Upsahl på epost eller telefon 47 81 48 08.

Øvingslokaler for band

Randesund bydelshus

To øvingslokaler står klare til bruk. For leie kan du kontakte Fritidsleder Nikolai Eklund tlf. 991 68 163.

Slettheia grendehus

Det er ledige tider i bandrommet på Slettheia. Rommet er utstyrt med sanganlegg, forsterkere, og trommer. Ta med stikker, gitar, bass, kabel og mikk, og sett i gang. Kontakt fritidsleder Tone Solbakken på epost eller telefon 97 79 69 67.

Bandrom Slettheia grendehus 1Bandrom Slettheia grendehus 2Bandrom Slettheia grendehus 3

Tinnheia fritidssenter

Vi har øvingslokale til bruk i klubbens åpningstid, og til leie. Rommet har sanganlegg, forsterkere og trommesett. Bruk av lokalene er i utgangspunktet gratis, men vi tar leie for bruk av backline. Kontakt fritidsleder Simen Høgdal Pedersen på epost eller telefon 46 91 02 13.

Tinnheia stort bandromTinnheia stort bandrom

Torridal fritidsklubb

På mandager kan du i fritidsklubbens åpningstid få hjelp av en instruktør til å sette sammen bandet ditt. Du kan også leie lokalet. Ta kontakt med Fritidsleder Anne R. Martinsson på epost eller telefon: 47 61 84 09

Voie grendehus

I bandkonteineren på Voie kan du øve i behagelige omgivelser. Rommet er utstyrt med sanganlegg, forsterkere og trommer. Vi har ledige tider. For leie kan du kontakte Fritidsleder Cecilie M. Upsahl på epost eller telefon 47 81 48 08. 

Hellemyr flerbrukshus

Godt rom med aldrende backline bestående av gitarforsterker, bassforsterker og sanganlegg. Mulighet for å ta med egen backline. For leie, kontakt fritidsleder Simen Høgdal Pedersen på epost eller telefon 46 91 02 13.

Bandrom Hellemyr flerbrukshus 1Bandrom Hellemyr flerbrukshus 2Bandrom Hellemyr flerbrukshus 3

Danserom

Hellemyr flerbrukshus

Flott rom på 45 m² med helspeil, bom og ribbevegg. For leie, kontakt fritidsleder Simen Høgdal Pedersen på epost eller telefon 46 91 02 13.

Danserom Hellemyr flerbrukshus 1Danserom Hellemyr flerbrukshus 2Danserom Hellemyr flerbrukshus 3

Randesund bydelshus

Det er gratis å leie dansestudioet i Randesund. Er du interessert, kan du få egen nøkkel og egne treningstider. Ta kontakt med Fritidsleder Nikolai Eklund 991 68 163

Fotostudio/medieverksted

Tinnheia fritidssenter

På Tinnheia har vi et lite rom som brukes som medieverksted. Rommet har et Canon 70D for både foto og video, Elinchrom lyspakke med softboxer, fjernutløsere, blitz og mulighet for oppheng av forskjellige bakgrunner. Brukes hovedsaklig i klubbens åpningstid, men kan leies ut ved avtale. Kontakt fritidsleder Simen Høgdal Pedersen på epost eller telefon 46 91 02 13.

Tinnheia medieverkstedTinnheia medieverksted

 

Voie grendehus

I kjelleren på Voie grendehus har vi fotostudio, og en ansatt fotograf som kan lære deg å ta fine bilder. Han treffer du på tirsdager i klubbens åpningstid. Studio har et Canon 70D, flere Elinchrom lamper og softboxer, refleksjonsfilter, utbyttbar bakgrunn og blitz. 

Kurs på Voie grendehusAkustisk session på Voie grendehusAkustisk session på Voie grendehusFotograf Saona PuthPortrett tatt i fotostudio på Voie

Leiepriser grendehus og fritidssenter

Det er i utgangspunktet gratis å bruke øvingslokaler og lydstudio, men vi tar noe leie for bruk av backline, inspillingsutstyr og slitasje på lokaler.

Frem til fylte 18 år koster det 750 i halvåret.
Fra 18 til 20 år koster det 1000 i halvåret.
Over 20 år koster det 1500 i halvåret.

Leiekontrakter undertegnes av en voksen.

For danserom gjelder egne satser. Ta kontakt for tilbud.

Medieverkstedene og fotostudioene leies normalt ikke ut.

Forfatter: Simen H. Pedersen
Publisert: 11.03.2015 15:34
Sist endret: 19.06.2019 08:16

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?