Gruppetilbud for voksne

Fritidsetaten øst tilbyr trening og kulturaktiviteter innen idrett, friluftsliv, musikk og sang for mennesker med utfordringer med psykisk helse. Ta kontakt med en av våre fritidsledere for informasjon og påmelding.

Kontaktpersoner

Anna Kalczuk
Mobil: 952 07 747
Ansvar for musikk og sang
send e-post

Lisa Sandersen
Mobil: 951 17 008
Ansvar for friluftsliv
send e-post

Tor Kapstad
Mobil: 901 65 818
Ansvar for trening og idrett
send e-post

Program for treningsrommet på Energiverket 2017

Programmet for Energiverkets treningsrom varierer litt fra uke til uke. Oppdatert program legges ut på Energiverkets facebookside hver søndag kl. 12.00 for den kommende uken.

IK Start gatefotball

IK Start har startet opp gatefotballag for kvinner og menn med rusproblemer.  Det er faste treninger på onsdager og fredager. Vi samles til et måltid sammen kl. 10.00 på Sparebanken Sør Arena. Treningen er fra 11.00-12.00. På vinteren trener vi i Sørlandshallen.

Kontaktpersoner:
Per-Erik Andersen, IK Start og Tor Kapstad, Fritidsetaten øst

Tirsdag på Tangen

Energiverket, Aktiv Fritid og Fritidsetaten øst ønsker velkommen til et ukentlig møtested for deg som er fra 18-40 år med psykiske lidelser og/eller ruslidelser. Tirsdag på Tangen starter opp igjen 10. januar. 

Aqua-sprek samarbeid

Fritidsetaten øst, Frisklivssentralen, Aktiv Fritid, Arbeidsforberedende tiltak og Energiverket samarbeider for å gi deltakerne våre et styrket tilbud innen fysisk aktivitet. Aqua-sprek samarbeidet innebærer felles møter med faglig oppdatering og erfaringsutveksling. I tillegg har vi for tiden følgende tiltak som drives sammen:

Spinning på Aquarama trening på tirsdager kl. 12.45-13.45. Instruktør: Tor Kapstad

Samarbeidspartnere

Fritidsetaten øst samarbeider med blant annet kommunens aktivitetstilbud Energiverket, Treffpunktet, Kontaktsenteret og Huset.

Vi har også samarbeid med DPS Solvang, DPS Strømme, NAV, Aktiv Fritid, Frisklivssentralen og Arbeidsforberedende tiltak. Mange av gruppene vi driver er et samarbeid mellom flere etater og bidragsytere.

Forfatter: Tor Kapstad
Publisert: 03.03.2015 12:05
Sist endret: 05.01.2017 10:24