Ferietilbud for unge

I skoleferiene tilbyr Fritidsetaten øst og Fritidsetaten vest flotte turer og arrangementer for barn og ungdom.

Viktig beskjed

Vi får ikke sendt epost til dere som har hotmail, outlook, live eller msn som epostadresse. Microsoft har midlertidig sperret for mottak av mail fra Kristiansand kommune. Vi håper feilen er rettet i løpet av neste uke. Da sender vi ut mail på nytt.

Fritidsetaten vest

Skidag Bortelid 

19. februar.
For: 5. – 7. trinn.
Pris: 100 kr. uten dagskort til skitrekk, 200 kr. med dagskort til skitrekk.

Bli med på actionfylt alpintur til Bortelid. Vi skal ha en hel dag med fart og moro i bakken. Husk at Fritidsetaten vest har ski og snowboard du kan låne helt gratis. Bestill på nett, og hent på Slettheia grendehus. Ansvarlig for turen er Simen H. Pedersen. Mobil 46 91 02 13. Ta kontakt om du lurer på noe.

FULLBOOKET

Overnattingstur til Gautefall med opphold på luksushytte

21. - 23. februar.
For: 7. trinn og oppover.
Pris: 600 kr. Skikort kommer i tillegg. Vi får god pris.

Spenn på deg skia, og sett utfor rett fra hytta! Det går ikke an å få bedre beliggenhet, og bakken på Gautefall byr på utfordringer for både ferske og drevne alpinister. Husk at Fritidsetaten vest har ski og snowboard du kan låne helt gratis. Bestill på nett, og hent på Slettheia grendehus.

FULLBOOKET

Fritidsetaten øst

Lasertag og sport

19. februar.
For: 5. – 7. trinn.
Pris: 250 kr.

Vi gjentar suksessen fra i fjor og kjører mange aktiviteter hos Sport og Moro i Sørlandsparken. Vi kan nevne lasertag, gymsalaktiviteter, luftslott, tullefotball med mere. Gled deg til pizza og brus til lunsj. Ansvarlig leder er Marie Andås. Mobil 97 19 45 00. Ta kontakt om du lurer på noe.

FULLBOOKET

Vitensenteret Arendal

20. februar.
For: 5. – 7. trinn.
Pris: 250 kr.

Det er spennende å være gjest på Vitensenteret. Her kan du bygge ting, utforske og eksperimentere på mange spennende felt innen biologi, kjemi, matematikk og teknologi. Her skal vi også ha en god lunsj. Ansvarlig leder er Marit Opås mobil 46 91 36 26. Ta kontakt om du lurer på noe.

FULLBOOKET

Skidag Brokke

21. februar.
For: 5. – 7. trinn.
Pris: 250 kr.

Bli med til Brokke skisenter om du kan renne på ski eller har lyst til å prøve det for første gang. Fritidsetaten øst låner ut gratis ski. Det blir aktiviteter i bunnen av bakken og vi skal grille pølser til lunsj. Ansvarlig leder er Bente Johannessen mobil 95 00 24 25. Ta kontakt om du lurer på noe.

FULLBOOKET

 

Forfatter: Andreas Holteberg
Publisert: 12.01.2018 09:00
Sist endret: 23.01.2018 15:38