Gå til hovedinnhold

ABC-opplæring i Vest-Agder

ABC-opplæring i kommunen

Kontaktinformasjon

ABC-kontakt i Kristiansand kommune er Irene Larsen Linjord

Hvordan melde seg på ABC-kurs?

Hvis du ønsker å lese en ABC-perm må du ta kontakt med din avdelingsleder for påmelding.  Ta gjerne kontakt med ABC-kontakt Irene Larsen Linjord om du trenger mer informasjon i forhold til hvilken perm som kan passe for deg.

Alle påmeldinger må godkjennes av nærmeste leder. Når du har fått godkjenning til å lese en perm må du selv melde deg på via kursportalen på Intranett. Kursene blir annonsert på mail til lederene. Du kan også følge med selv på intranett om seminarene er lagt ut for påmelding. Påmelding til Oppstartsseminarene (fagseminar1) skjer på våren i perioden mai/juni.

ABC opplæringen legges opp parallelt med et skoleår. Det vil si at vi starter nye ABC permer hver høst. Vi har faste ABC uker hvert år. Oppstartsseminarer (fagseminar 1) blir satt opp på høsten i uke 36 og 37, og oppfølgingsseminarene (fagseminar 2) blir satt opp i uke 10 og 11 påfølgende år.

Hjelp til elektronisk påmelding

Vi bruker elektronisk påmelding til ABC seminarene. Du må logge på en PC på arbeidsplassen å åpne Intranett siden. Der finner du oversikt over alle kursene i kommunen. De publiseres kronologisk i forhold til dato så det kan hende du må bla litt nedover. Når du finner Oppstartsseminaret knyttet til den permen du skal lese trykker du på knappen Logg inn og meld deg på. Hvis du har allergier eller andre hensyn vi må ta for at du skal kunne gjennomføre seminaret, er det viktig at du opplyser om dette. Du vil motta en bekreftelse på mail.

Hvis du har meldt deg på et seminar men ønsker å melde deg av igjen, kan du enkelt gjøre det selv.

Veiledning i hvordan man melder seg av kurs i kursportalen

Mangler du seminarer eller gruppesamlinger for å få godkjent kurset?

 Begge fagseminarene er obligatoriske for å få godkjent kurs og motta kursbevis. Hvis du mangler ett eller begge seminarene må du ta kontakt med din leder å få godkjent at du kan møte på oppstartsseminaret påfølgende høst og/eller vår.  Deretter må du sørge for å melde deg på elektronisk på Intranett. Husk å opplyse i påmelding av du kun skal ta seminaret og ikke skal være med i ABC-gruppe. Du trenger ikke å lese heftene om igjen.

Hvis du mangler ABC-gruppe samlinger må du ta kontakt med ABC-kontakten. Vi vil da prøve å finne en gruppe du kan følge slik at du får godkjent og får kursbevis.

Kompetanseområder

Demensomsorg

Eldreomsorg

Utviklingshemming

Musikkbasert miljøbehandling

Velferdsteknologi

Aktuelle kursoversikt

02.09.2019 Demensomsorgens ABC perm 1, Mandal
03.09.2019 Demensomrsorgens ABC perm 1, Grimstad
Forfatter: Krisztina Czinki
Publisert: 02.07.2019 13:49
Sist endret: 14.10.2019 09:31

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?