Gå til hovedinnhold

Mulighetsrommet (avsluttet)

Mulighetsrommet er et visningsmiljø for velferdsteknologi. Her kan du få kjennskap til ulike produkter innen velferdsteknologi. Det er kanskje ikke så komplisert som mange tror. Mulighetsrommet er innredet for å vise hvordan de ulike løsninger innen trygghets og velferdsteknologi kan brukes i et hjem. Visningsmiljøet er derfor utformet som en liten bolig med en stuekrok, soverom, kjøkken og bad.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Gro Anita Fosse prosjektleder innen velferdsteknologi

Tlf 415 81 419

Send mail

Besøksadresse: Prosjektet er avsluttet, og visningsmiljøet er per nå ikke tilgjengelig på Kongens senter.

Boligens interiør er tilpasset mennesker med kognitiv svikt eller nedsatt funksjonsevne. De teknologiske løsningene i mulighetsommet er rettet mot utfordringene mennesker med kognitiv svikt, fall og ensomhet kan få.

Hensikten med teknologien som vises her er å øke tryggheten,  samt bidra til at brukerne kan klare seg selv i eget hjem.

Mulighetsrommet

 

Besøke mulighetsrommet?

Mulighetsrommet skal være en møteplass for brukere, pårørende, medarbeidere, ansatte, undervisningsmiljøer og næringslivet. En skal kunne se ulike velferdsteknologiske enheter, hjelpemidler, smarhusløsninger og spillteknologi i bruk.

Det er mulig å prøve ut de ulike hjelpemidlene for å bli kjent med hvordan disse og andre hjelpemidler kan  bidra til mestring av eget liv og opplevelse av trygghet i eget hjem.

Mulighetsrommet er etablert i samarbeid med kommunene i Knutepunkt Sørlandet og ulike leverandører av produkter og løsninger.

 

Forfatter: Irene Larsen Linjord
Publisert: 16.03.2015 17:21
Sist endret: 30.06.2017 16:28

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?