Gå til hovedinnhold

Ternevig omsorgssenter

Om omsorgssenteret

Ternevig omsorgssenter ligger i flotte naturskjønne omgivelser helt nede ved sjøkanten. Omsorgssenteret består av 2 sykehjemsavdelinger med 34 beboere i hver etasje, og omsorgsboliger med 15 omsorgsleiligheter. I omsorgsboligene får beboerne hjelp i sin leilighet ut fra tildeling fra Service og forvaltning. Personalet tilrettelegger for felles middag og kaffe i fellesstua på ettermiddagen, dersom beboerne i omsorgsboligene ønsker dette.

Dagsenter for eldre er også tilknyttet omsorgssenteret.

Aktiviteter

Kristiansand kommune gir et kulturelt tilbud ved alle omsorgssentrene i byen. Det annonseres på hvert enkelt omsorgssenter og i Fædrelandsvennen. Tilbudet er variert og noe for en hver smak.

Det foregår mange små og større aktiviteter på den enkelte avdelingen tilpasset gruppene og beboernes behov.

Frisør & fotterapi

Kontakt omsorgssenteret for nærmere informasjon.

Måltider

Vi legger stor vekt på å tilrettelegge for hyggelige fellesmåltider med beboerne, hvor vi bruker god tid sammen. Individuelle behov og hensyn er viktig for oss å ivareta.

Besøkstid

Omsorgssenteret er beboernes hjem, og besøkende er hjertelig velkommen når det måtte passe for beboeren. Hvis besøkende ønsker å finne spesielt gode tidspunkter å komme på besøk, kan de spørre sin primærkontakt eller ringe avdelingen.

Bildegalleri

Gode måltider bidrar til trivsel, og riktig ernæring er viktig for helse og velvære. Maten kommer ferdiglagd fra kommunens storkjøkken Kjøkkenservice, og den er lagd etter sous vide-metoden. Næringsstoffer og smak beholdes, og maten blir like god hver gang alle steder den serveres. Medarbeidere ved Ternevig omsorgssenter legger stor vekt på måltidene. Måltidene bærer preg av både sesong og høytider, men det er selvsagt flest hverdager her som ellers i samfunnet. Ternevig omsorgssenter ligger nydelig til ved sjøen i ytre Vågsbygd. Det er rikelige muligheter til å få både enkel og litt mer krevende mosjon i området. Omsorgssenteret er en stor arbeidsplass, og mange ulike yrkesgrupper har arbeidsdagen sin her. Et sykehjem er hjemmet til beboeren, og Ternevig omsorgssenter forsøker å legge til rette for at både dem som bor der og deres pårørende trives. På Ternevig omsorgssenter møtes mennesker med forskjellig bakgrunn. Det er viktig å legge til rette for mangfold, og for at den enkelte beboer kan fortsette å leve sitt liv på egne premisser også etter at de har flyttet inn på sykehjem. Ternevig omsorgssenter er en kompetansearbeidsplass, men humør og trivsel er også viktig. Her fra medisinrommet. I årene som kommer vil andelen eldre i befolkningen øke i forhold til andelen yrkesaktive. For Kristiansand kommune er det svært viktig å legge til rette for at unge mennesker finner seg til rette i helse- og omsorgsyrker, og at de trives. Det er avgjørende at både de nye og våre nåværende medarbeidere vil bli med oss videre. Beboere på sykehjem skal både oppleve at de har mulighet til å ta del i et godt felleskap, og de skal kunne trekke seg tilbake til sitt private når de ønsker det.

 

Kontaktinformasjon

Ternevig omsorgssenter
Ærfuglveien 15
4623 Kristiansand
Telefon: 38 00 41 00

Telefonnummer til sykehjemmet

Avdelingene sykehjemmet:

Avdeling 1: 97 07 20 49

Avdeling 2: 97 08 57 89

Avdelingsledere sykehjemmet:

Våre avdelingsledere har arbeidstid mellom 08-15 på hverdager. Ring gjerne for en avtale.

Avdelingsleder avd.1: 38 00 41 12

Avdelingsleder avd.2: 38 00 41 13

Telefonnummer til omsorgsboligen

Avdeling omsorgsbolig: 90 13 18 61

Avdelingsleder omsorgsboligen: 38 00 41 01

Avdelingsleder har arbeidstid mellom 08-15 på hverdager. Ring gjerne for en avtale.

Forfatter: Silje Dolven
Publisert: 05.03.2015 09:18
Sist endret: 30.01.2018 08:53

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?