Gå til hovedinnhold

Ergoterapi

Ergoterapitjenesten tilbyr undersøkelser, trening og tilrettelegging for deg som har utfordringer knyttet til bevegelse og aktivitet. Vi jobber sammen med deg for å finne tiltak og gode løsninger. Målet er at du skal mestre hverdagen din best mulig.

Ergoterapi til barn og unge

Kristiansand kommune har ergoterapeuter som jobber spesielt med barn. Mottaket på Rehabiliteringsenteret Kløvertun kan hjelpe deg med å legge inn en henvendelse til tjenesten.

Ergoterapi til voksne og eldre

Kristiansand kommune har ergoterapeuter som bistår personer over 18 år og som bor hjemme. Vi har som mål at du skal få mulighet til aktivitet og deltakelse i hverdagslivet.Vi kan komme hjem til deg, eller du kan møte oss i våre lokaler på Kløvertun.

Vi kan hjelpe med samtale/kartlegging, funksjonsutredning/testing og trening på å utføre daglige gjøremål. Vi kan hjelpe med å søke tekniske hjelpemidler og bruke dem. Vi kan også  hjelpe med å tilrettelegge omgivelsene i bolig eller på fritidsarena slik at du kan delta mer aktivt selv.

Vi jobber også med vurderinger og tiltak opp mot mennesker som bor på institusjon.

Mottaket på Rehabiliteringsenteret Kløvertun kan hjelpe deg med å legge inn en henvendelse til ergoterapitjenesten.

Rehabilitering

Dersom du har fått en sykdom eller skade kan du ha behov for rehabilitering. Kommunen kan innvilge dette etter søknad. Rehabiliteringen kan foregå på institusjon eller som en tjeneste i hjemmet. På alle nivåer deltar ergoterapeuter i tverrfaglige team.

Valhalla Helsesenter

Valhalla helsesenter gir tjenester med institusjonssopphold av kortere varighet. Helsesenteret har totalt 83 plasser. Ergoterapeuter inngår i det tverrfaglige samarbeidet med sykepleiere, fagarbeidere, leger  og fysioterapeuter.

Rehabiliteringssenteret Kløvertun

Besøksadresse:

Vigeveien 22a
4633 Kristiansand

Postadresse:

Vigeveien 22a
4633

Telefon: 38144460

Forfatter: Terje S. Johannessen
Publisert: 23.06.2015 14:49
Sist endret: 22.09.2016 15:00

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?