Energiverket

Energiverket er et lavterskel aktivitetstilbud for deg som har utfordringer knyttet til psykisk helse eller rus. Vi tror på muligheter og fokuser på glede, aktivitet og fellesskap.

Om Energiverket

Energiverket er et aktivitetstilbud som inneholder Kafè Påfyll, Bålplassen, Kontaktsenteret og mange andre aktiviteter i lokalet vårt på Tangen. Energiverket har et tett samarbeid med Fritidsetaten øst, Mental Helse, A-larm og LPP. Vi har derfor et stort og variert aktivitetstilbud. Se aktivitetsoversikten lenger ned på denne siden for mer info.

Åpningstider

  • Mandag, onsdag og fredag kl. 10 - 14.
  • Tirsdag kl. 12 - 16.30

Kafè Påfyll

I Energiverket finner du Kafè Påfyll som er åpen for alle. Her kan du kjøpe rimelig hjemmelaget mat, lese aviser, bruke datarommet og delta på åpne kulturarrangementer. Mange av deltakerne på Energiverket er med og driver kafeen.

Bålplassen og friluftsgrupper

Hvorfor være inne når alt håp er ute? Friluftsliv og mestring i natur er en stor del av aktivitetstilbudet ved Energiverket. Bålplassen er et friluftsområde i Kvarnes hvor det er muligheter for mange aktiviteter. Vi er opptatt av å gi deltakerne naturopplevelser og mestring gjennom planlegging, trening, forberedelser og gjennomføring av ulike turer og opplevelser. Vi skal kjenne at vi lever og har det godt sammen ute i naturen. Det å tilhøre en gruppe er trygt og utfordrende. Friluftslivsgrupper en en god arena for mestring og utvikling. Fagansvarlig for Bålplassen og Friluftsliv er Jarle Føreland tlf. 988 92 234.

Kontaktsenteret

Kontaktsenteret ligger i Lømslandsvei 9 og er et aktivitetstilbud med ulike aktiviteter og måltider. Dette er et tilbud til deg som er senior eller trenger et strukturert og forutsigbart aktivitetstilbud. Tilbudet er åpent på mandager og onsdager. På dagtid er det en lukket aktivitetsgruppe hvor du kan få tildelt plass etter søknad. Onsdag ettermiddagen er det et åpent tilbud for alle. Kontaktsenteret har tlf 38 10 33 10 / 95106245. For info om gruppetilbudet ta kontakt med Kontaktsenteret mandag og onsdag kl 10 - 14.

 

Oversikt over aktiviteter og timeplan

Aktivitetsoversikt høsten 2017

 

Facebook

Facebook

Energiverket

Besøksadresse:

Tangen 11
4608 Kristiansand

Postadresse:


Kontaktperson: Leif Roar Kalleberg

Tittel: Avdelingsleder

Telefon: 90195290

Kontaktperson: Anne Lise Eriksen Rutledal

Tittel: Koordinator

Telefon: 41494585

Forfatter: Leif Roar Kalleberg
Publisert: 19.03.2015 16:36
Sist endret: 08.09.2017 09:59