Gå til hovedinnhold

Vinnere av Instagram-konkurranser

I anledning sykkelrittet Tour of Norway ble det arrangert to Instagram-konkurranser. Onsdag 5. juni ble det kåret tre vinnere som får hvert sitt gavekort, og det ble trukket èn heldig vinner som får en flott sykkel.

Vinnere av Instagram-konkurranser

Her er en samling av vinnerbidragene fra Instagram-konkurransene. Gratulerer til alle vinnere, og takk til alle som sendte inn både bilder og videoer.

Torsdag 30. mai ble det arrangert to Instagram-konkurranser i forbindelse med sykkelrittet Tour of Norway. Dagen bød på en fantastisk sykkelfest, både langs løypa og på folkefestene i Tresse, Vabua og i Borghilds vei.

Denne dagen var det også mange som sendte inn både bilder og video som de lastet opp på Instagram med hashtag #folkefestsykkel eller #folkefestkrs. Juryer har gått gjennom innsendte bidrag, og trukket én heldig vinner av en terrengsykkel, samt kåret 3 vinnere som skapte liv og røre under Tour of Norway. 

Vinnerne har blitt kontaktet direkte på Instagram og vinnerbidragene ble annonsert på Instagram-kontoen Tour of Norway Kristiansand.

Vinner av konkurranse 1: Bruk sykkelen til folkefesten

Konkurransereglene gikk ut på å ta et bilde eller video når en var på til en av folkefestene, eller med sykkelen ved selfieveggen til Kristiansand Cykleklubb. Bildet eller videoen kunne lastes opp på Instagram med hashtag #folkefestsykkel.

Av innsendte bidrag var det 16 aktuelle finalister som ble med i trekningen av én SCOTT Scale 980 terrengsykkel til en verdi av 13 000 kroner. Tilfeldig trekningen ble gjort i et elektronisk program.

Vinneren ble @skreaasen med dette bildet. Gratulerer!

Juryen trakk @skreaasen som ble den heldige vinneren av en terrengsykkel. Foto @skreaasen

For å motta premien må vinneren kontakte butikksjef Ole Petter Berglund hos Intersport Kristiansand – Skippergata på telefonnummer 46 80 83 00. Sykkelen må først bli tilpasset, og deretter bestilles. Mer informasjon fås på Intersport.

Vinnere av konkurranse 2: Skap liv og røre

Konkurranse 2 gikk ut på å skape liv og røre langs løypene og på arrangementsstedene. Konkurransereglene var å ta bilde eller filme seg selv, laget sitt eller foreningen sin som heiet frem syklistene.

Ved å laste opp bildet eller videoen på Instagram med hashtag #folkefestkrs var en med i konkurransen. En jury har nå kåret tre vinnere basert på kriteriene; mest originalt, skaper liv og røre, og beste stemning.

Det var totalt 45 innsendte bidrag, og juryen har kåret 3 følgende vinnere:
1. plassen gikk til @linn_cathrine24 som får gavekort på 5000 kroner
2. plassen gikk til @stinerjensen som får gavekort på 3000 kroner
3. plassen gikk til @38reggi som får gavekort på 2000 kroner

Gratulerer til alle vinnerne!

For å motta gavekortet, ta kontakt med jurymedlem Tore Løvland på e-post Tore.Lovland@kristiansand.kommune.no

Se vinnerbidragene her:

Førsteplassen gikk til @linn_cathrine24. Foto: @linn_cathrine24

Andreplassen gikk til @stinerjensen. Foto: @stinerjensen

Tredjeplassen gikk til @38reggi. Foto: @38reggi

Juryen

Juryen for konkurranse 1 har bestått av: Daglig leder i KCK, Jan Fredrik Stiansen, butikksjef Ole Petter Berglund, hos Intersport i Kristiansand - Skippergata,  folkefestansvarlig Helene Hostad Tønnessen og prosjektleder for Tour of Norway Kristiansand, Tore Løvland.

Jury for konkurranse 2 har bestått av: Prosjektleder for Tour of Norway i Kristiansand, Tore Løvland, kulturdirektør Stein Tore Sorthe og representant fra Spareskillingsbanken.

Premiene er stilt til rådighet av Intersport Kristiansand - Skippergata, Ramo AS, Kristiansand Cykleklubb og Spareskillingsbanken i samarbeid med Kristiansand kommune.

Denne konkurransen er hverken sponset, administrert eller på noen annen måte assosiert med Instagram. 

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 05.06.2019 17:24
Sist endret: 05.06.2019 18:49

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?