Gå til hovedinnhold

Vil du bli ambassadør for Kristiansandsregionen?

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, UiA og Business Region Kristiansand søker internasjonale talenter til ambassadører. De får delta i et pilotprosjekt for å profilere Kristiansandsregionen. Søknadsfrist 15. september.

Bli med i Nordic Talent Ambassador Network

- Vil du bli internasjonal ambassadør for Kristiansandsregionen? Vi søker talenter, sier fv Tina Abrahamsen, Bussiness Region Kristiansand, Ole Petter Sunde, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Amina Loukili Kristensen, UiA. Søknadsfrist 15. september. Foto: Ragna Marie Henden

- Vi ønsker å synligjøre internasjonale talenter som har flyttet til regionen, sier Tina Abrahamsen, næringsrådgiver i Business Region Kristiansand.

- Sammen med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen ved Ole Petter Sunde, og Amina Loukili Kristensen fra UiA, ønsker vi å benytte gode ambassadører for Kristiansandsregionen i en et nordisk talent ambassadørnettverk.

- Kristiansandsregionen har mange kompetente arbeidstakere innenfor teknologi som vi håper vil sende oss en søknad, oppfordrer de tre. – Vi søker talenter som jobber med teknologi uavhengig av bransje, og kan ha ulike posisjoner i organisasjonene de arbeider for. Det viktigste er at de ønsker å fortelle sin historie. 

Information in english

15 talenter får markedsført sin historie

Nordic Talent Ambassador Network er et nordisk prosjekt som skal utvikle et ambassadørprogram. Prosjektet er et samarbeid med København, Gøteborg, Reykjavik og Future Place Leadership og er støttet av Rising North.

- Gjennom prosjektet skal vi fortelle historien til 15 internasjonale talenter som bor i de respektive regionene, forteller Abrahamsen.

- Vi ønsker å høre ambassadørenes historie og fortelle den til resten av verden. Med det profilerer vi Nordens bidrag i den teknologiske utviklingen i globale industrier.

Det kan bidra til å synliggjøre spennende kompetansemiljøer og tiltrekke flere kompetente arbeidstakere og virksomheter til regionen, og på den måten gjøre Kristiansandsregionen enda mer attraktiv, sier Abrahamsen.

Hvem kan søke?

Vi ønsker søknad fra deg som er:

  • Internasjonal tilflytter til Kristiansandsregionen
  • Arbeider innenfor IT/tech
  • Er utadvendt og liker å møte likesinnede
  • Er interessert i å bygge nettverk
  • Ønsker å være en del av et pilotprosjekt som skal vise frem karrieremulighetene i Norden for resten av verden
  • Stor fan av Norden og Kristiansandsregionen

Ambassadørene som blir valgt ut vil bli profilert for sine kunnskaper og får mulighet til å dele sin historie. De vil møte tech-talents fra hele verden som jobber i Norden, og være med å utvikle og forme prosjektet i Kristiansandsregionen, forteller næringsrådgiver i Business Region Kristiansand, Tina Abrahamsen, og håper mange ser dette som en spennende mulighet.

Søk her: https://jointhenordics.com/#signup 

Kontakt

Næringsrådgiver i By- og samfunnsenheten, Kristiansand kommune /Business Region Kristiansand, Tina N.Abrahamsen,
mobil: 909 54 304  epost:tina.abrahamsen@kristiansand.kommune.no

Les mer her: https://jointhenordics.com/

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 30.08.2017 14:13
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?