Veiledningskurs for foresatte

Familiens hus inviterer foresatte til 2-åringer i Vågsbygd bydel til gratis veiledningskurs etter ICDP-metoden. Kurset går over seks ganger med oppstart tirsdag 5. september.

Godt samspill

Familiens hus i Vågsbygd arrangerer nå kurs for foresatte med 2-åringer. Kurset tar utgangspunkt i International Child Development Program (ICDP) som er en metode for å skape et godt samspill mellom foresatte og barnet.Åse Gunn Røsstad.

– ICDP er et enkelt, forbyggende og helsefremmede program med hovedmål å skape et godt samspill mellom foresatt og barn. På kurset tar vi tak i det som allerede er bra i samspillet og bygger videre på det. I løpet av kursperioden skal vi gå gjennom tre ulike dialoger som omhandler følelser, meningsskaping og grensesetting. Ved å skape en bevisstgjøring fremmer det også en refleksjon rundt hva en kan gjøre enda bedre eller annerledes slik at man kan bruke det i praksis, sa ICDP-koordinator og helsesøster ved Familiens hus Vest, Åse Gunn Røsstad.

Påmelding

Kurset foregår på norsk, og er forbeholdt foresatte til 2-åringer i Vågsbygd bydel. Kurset er gratis og arrangeres hver tirsdag fra klokken 17.00-19.00 på Familiens hus Vest, Trekanten. Oppstart er 5. september.

Påmelding til kurset og andre henvendelser fås ved å ta kontakt med Familiens hus i Vågsbygd på telefon 38 07 58 00.

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 18.08.2017 09:53
Sist endret: 18.08.2017 10:15