Gå til hovedinnhold

Veien videre for Torvet?

- Grip sjansen og kom på seminar om Torvet vårt 9. november. Nå har du muligheten til å gi innspill. Husk bare å melde deg på, inviterer parksjef Aase M. Hørsdal.

Seminar 9. november

- Kristiansand kommune inviterer til miniseminar om Torvets fremtid torsdag 9. november. Husk bare å meld deg på innen 6. november, sier parksjef Aase M. Hørsdal, som står midt i det som skal bli ny kunstisbane til 2. desember. Foto: Ragna Marie Henden

– Vi ønsker å få fram alle ideer, innspill og synspunkter til veien videre for Torvet vårt. Og Torvet definerer vi fra Markens gate til Festningsgata, presiserer parksjefen.

– 9. november er et viktig samlingspunkt for alle med interesse for Torvet, alt fra innbyggere til politikere og næringsdrivende, sier Hørsdal. – Vi ønsker å avklare forventninger og lage et rammeverk for Torvet som kan si noe om hvordan Torvet vårt skal være fremover. Vi ser også dette i sammenheng med Wergelandsparken, Domkirkeparken og Gyldenløves gate. Vi er alle stolte av dette flotte byrommet som nå er nærmest ferdigstilt, og det er viktig med samhandling fremover for alle gode aktører rundt Torvet, sier parksjefen.

Politisk sak til by- og miljøutvalget

– Etter møtet 9. november samler vi innspill til forberedelser av en politisk sak som legges frem for by- og miljøutvalget, sier parksjef Hørsdal. – Vi trenger et godt verktøy for å disponere det flotte torvet vårt til beste for alle fremover.

Påmelding innen 6. november

Husk bare å melde deg på! Innen mandag 6. november.

Påmelding

Program

Kontakt

Parksjef Aase M. Hørsdal, mobil: 95 21 61 86, epost: aase.horsdal@kristiansand.kommune.no

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 03.11.2017 10:06
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?